Στ. Θεοδωράκης: Να επιλέξει την ευρωπαική πορεία ο πρωθυπουργός

Αρνήθηκε με εύσχημο τρόπο να απαντήσει στο ερώτημα εάν συμφωνεί με την πρόταση των δανειστών ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Αντί άλλης απάντησης, έσπευσε να διαβεβαιώσει πως το Ποτάμι θα ψηφίσει, όποια συμφωνία εγκρίνει και φέρει για ψήφιση στη Βουλή ο πρωθυπουργός. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μην επιλέξει το δρόμο που οδηγεί στο Κούγκι, αλλά την ευρωπαϊκή πορεία, παρά τις δυσκολίες.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «υπάρχουν ακόμη δύο ή τρεις κινήσεις για να κάνει» η ελληνική κυβέρνηση.

Τέλος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μην παίζει μόνο το παιχνίδι των καθυστερήσεων η κυβέρνηση, ενώ απέρριψε τα τελεσίγραφα εκ μέρους των δανειστών.

Σ΄ένα μικρό διάλογο μπροστά στις κάμερες, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, είπε στον κ. Θεοδωράκη, πως σκοπός της ελληνικής κυβέρνησης είναι με τη συμφωνία να κλείσει ο φαύλος κύκλος του παρελθόντος, ώστε να μην είμαστε σε έξι μήνες στην ίδια κατάσταση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here