Ν. ΣΥΡΙΖΑ για ξυλοδαρμό φοιτητών/ριών: Κεραμέως-Χρυσοχοΐδης οι ηθικοί αυτουργοί

 
Για τη βία, την τρομοκρατία και τα βασανιστήρια που δέχθηκαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που αγωνίζονταν ειρηνικά απέναντι στο αυταρχικό νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοϊδη, ηθικοί αυτουργοί είναι οι δυο υπουργοί και ο πρύτανης του ΑΠΘ. Με αποκλειστική τους ευθύνη η ανομία της εγκληματικής συμμορίας «ΔΡΑΣΗ» και οι αναίτιοι ξυλοδαρμοί έκαναν την εμφάνισή της στο ΑΠΘ απέναντι στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου.
Aυτό επισημαίνει σε ανακοινωσή της για την αστυνομική βια κατά φοιτητών στη Θεσσαλονίκη, η Ν. ΣΥΡΙΖΑ. Και προσθέτει:


Σύσσωμη η κυβέρνηση στέκεται απέναντι στην κοινωνία και έχει βάλει στο στόχαστρο τους νέους ανθρώπους. Όταν πρόκειται για παιδόφιλους βιαστές κάνει τα πάντα για να συγκαλύψει τις υποθέσεις τους, όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, προσπαθεί να τους τσακίσει, να τους τρομοκρατήσει και να τους φιμώσει άμεσα.

Ο συγκεκριμένος πρύτανης είναι εχθρός των φοιτητών, της δημοκρατίας και της ομαλότητας εντός του ΑΠΘ. Η παραίτηση του είναι μονόδρομος, καθώς έδωσε τη συγκατάθεση του στα απίστευτα βίαια περιστατικά που εκτυλίχθηκαν σήμερα.

Οι εικόνες των ξυλοδαρμών είναι το όραμα της κυβέρνησης για τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων, μεταξύ των οποίων είναι και ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here