Ν. Σμύρνη: Σάλος για την ανακοίνωση της κυβέρνησης που δικαιολογεί με αστεία επιχειρήματα, τον ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς!

«Φωτιά» έχουν πάρει τα social media και κυρίως οι χρήστες του twitter από την προσπάθεια της κυβέρνησης να συνδέσει την αστυνομική βία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με την Μαρέβα Μητσοτάκη και τη στοχοποίησή της από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε μια κίνηση αμηχανίας και στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει την άγρια αστυνομική καταστολή χρησιμοποίησε ως γελοίο επιχείρημα τα τρικάκια που όπως είπε στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την… «υπέρκομψη».

Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε «αυθορμήτως», ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία» αναφέρει μεταξύ άλλων η Αριστοτελία Πελώνη μετά τα επεισόδια.

Τα «επιχειρήματα» της κυβερνητικής εκπροσώπου προκάλεσαν χαμό στο twitter.

Με «λαγούς» τους Κυρανάκη – Βούλτεψη – Πορτοσάλτε ξεκίνησε αντεπίθεση το Μοσχάτο

Τα «βαριά» χαρτιά της χυδαίας προπαγάνδεας φαίνεται να επέλεξε να βγάλει το Μοσχάτο προς υπεράσπιση της γραμμής της όσον αφορά τα χθεσινά γεγόνοτα. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Κυρανάκης στο OPEN έδωσε στον αέρα το όνομα του πολίτη που δέχθηκε επίθεση, είπε πως ανήκει σε αναρχική συλλογικότητα και πως προσπάθησε να πάρει το όπλο του αστυνομικού. Ταυτόχρονα η Σοφία Βούλτεψη στον Αντέννα είπε ότι ο ξυλοδαρμός από τους αστυνομικούς στην νέα Σμύρνη ήταν οργανωμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα ο Πορτοσαλτε σε ίδια γραμμή είπε ότι όλο το γεγονός ήταν προβοκάτσια ΣΥΡΙΖΑ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here