Ν. Σμύρνη: Χυδαία στοχοποίηση και φακέλωμα του νεαρού από Κυρανάκη

Σε μια πρωτοφανή και χυδαία στοχοποίηση του νεαρούπου ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης.

Σε ρόλο καταδότη ανακοίνωσε το ονοματεπώνυμο του νεαρού μιλώντας  ζωντανά στο Open και στη συνέχεια τον κατηγόρησε ότι πήγε να αφαιρέσει το όπλο του αστυνομικού.
Η στοχοποίηση του νεαρού προκάλεσε την έκρηξη του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου ενώ η αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι πήγε να αφαιρέσει το όπλο του αστυνομικού προκάλεσε βροχή ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους με τον Κώστα Κυρανάκη να μην μπορεί να απαντήσει.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού εξαπέλυσε βαρύτατες κατηγορίες κατά του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και αφού έδωσε και στο πανελλήνιο το ονομάτεπώνυμό του, είπε, επίσης, ως εκπρόσωπος των αστυνομικών που θα ελεγχθούν και διοικητικά και από την εισαγγελία ότι ο νεαρός συμμετείχε και σε πορεία διαμαρτυρίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο υπουργείο Υγείας.

Ο Κώστας Κυρανάκης ήξερε ακόμα και σε ποια πολιτική ομάδα ανήκει ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε και την ανέφερε σαν να του απευθύνει κατηγορίες για αδίκημα.

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει πώς ένας βουλευτής της έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία και εάν φακελώνει τους πολίτες ο ίδιος ή οι αστυνομικοί που του τα έδωσαν.

Το ονοματεπώνυμο του νεαρού έχει αφαιρεθεί από το βίντεο

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here