Ν. Παππάς: Η ιστορική στροφή της 25ης Γενάρη δεν θα ανακοπεί

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)

 

«Είναι σαφές ότι μέσω της επικείμενης κάλπης και αξιοποιώντας τα προβλήματα που προέκυψαν εσωτερικά στο κυβερνητικό μπλοκ, οι δυνάμεις του παλιού πολιτικού συστήματος επιχειρούν να επανακάμψουν» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM. 

Ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι αυτό θα έχει κάποιες συνέπειες, «οι οποίες δεν θα είναι θετικές για τον ελληνικό λαό. Θεωρώ ότι η ιστορική στροφή η οποία έγινε την 25η Γενάρη δεν θα ανακοπεί και δεν θα έχουμε τέτοιου τύπου πισωγυρίσματα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν θεωρεί εφικτή την αυτοδυναμία για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ναι την θεωρώ εφικτή. Διότι πιστεύω ότι μεγάλα κομμάτια του λαού μας, ακόμα και κομμάτια που δεν ήλθαν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη εκλογή, θα κάνουν μια επιλογή καθαρής λύσης και σταθερότητας και μια τέτοια επιλογή είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.»

Απαντώντας στην ερώτηση αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία με ποιο κόμμα θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός αφού χαρακτήρισε παραγωγική την συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι απευκταίο σενάριο το να αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει από το παράθυρο ανθρώπους τους οποίους ο ελληνικός λαός τους έδιωξε από την πόρτα. Να μην δώσουμε λοιπόν αυτή τη δυνατότητα στο παλιό πολιτικό προσωπικό να επανακάμψει, να συζητήσουμε με ψυχραιμία τη συμφωνία, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και να προχωρήσουμε μπροστά.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here