Ν. Παππάς για ΝΔ: H «ηχώ των καναλαρχών» ξαναχτύπησε

«Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ποιοι δεν θέλουν, με κανένα τρόπο, να γίνει ο διαγωνισμός και ποιοι έβαλαν για πρώτη φορά τους καναλάρχες να πληρώσουν», τονίζεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με το οποίο απαντά στην ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με το ΕΣΡ

Το σχόλιο

H «ηχώ των καναλαρχών» ξαναχτύπησε.

Το κόμμα που είναι υπεύθυνο για τα 30 χρόνια τηλεοπτικής ανομίας, το κόμμα του Κήρυκα Χανίων, το κόμμα της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων προφανώς δεν δικαιούται να εγκαλεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την πρώτη κυβέρνηση με πολιτική βούληση να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ποιοι δεν θέλουν, με κανένα τρόπο, να γίνει ο διαγωνισμός και ποιοι έβαλαν για πρώτη φορά τους καναλάρχες να πληρώσουν.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Είναι ίσως η πρώτη φορά που συμφωνούμε με τον αποτυχημένο υπουργό – καναλάρχη των βοσκοτοπίων της Ιθάκης. Οφείλουμε, όμως, να τον ρωτήσουμε: Αν τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. έχουν ποινικές ευθύνες αν δεν τηρούν το Σύνταγμα, τότε τι ευθύνες έχει ένας υπουργός που επιχείρησε να ρίξει μαύρο στην ενημέρωση με αντισυνταγματικό τρόπο;», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς και προσθέτει: «Προφανώς και δεν αναμένουμε απάντηση από τον κ. Παππά, γιατί είναι γνωστό ότι Τσίπρα μπορεί να έχει, αλλά τσίπα σίγουρα δεν έχει».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here