Ν.Μπελαβίλας: «Παγώνει» την προεκλογική του εκστρατεία για 10 ημέρες

«Αποχή» για 10 ημέρες από την προεκλογική του εκστρατεία ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραια που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπελαβίλας, καθώς παρουσιάστηκε μια επιπλοκή σε ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από το 2017.

Όπως σημειώνει ο κ. Μπελαβίλας σε σχετική του δήλωση, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα αυτό «για λόγους ηθικής τάξης και ειλικρίνειας προς τους πολίτες του Πειραιά, παρότι δεν συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις».

«Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν από το 2017 ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς) η οποία αποκαταστάθηκε. Τον τελευταίο μήνα παρουσιάστηκε μία επιπλοκή.Οι γιατροί μου μού ζήτησαν να μείνω αδρανής και υπό στενή παρακολούθηση για ένα δεκαήμερο, προκειμένου να προληφθεί οποιαδήποτε επιδείνωση. Για λόγους ασφαλείας, τόσο δικής μου όσο και της προεκλογικής μας εκστρατείας στον Πειραιά, αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες», αναφέρει στη δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, υπογραμμίζοντας ότι η «η καμπάνια του «Πειραιάς για όλους» είναι σε πολύ καλά χέρια, διευθύνεται από τα θεσμικά όργανα του συνδυασμού, στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

«Έχω την τύχη να με παρακολουθεί μία σπουδαία ιατρική ομάδα του ΕΣΥ από το 2017, την οποία και ευχαριστώ θερμά», καταλήγει στη δήλωσή του.

Η σχετική ανάρτηση:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here