Ν Κόσμος: Βροχή πυροβολισμών με ένα νεκρό σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Σε μακελειό κατέληξε συμπλοκή μεταξύ αγνώστων στην περιοχή του Αγίου Σώστη στο Νέο Κόσμο, καθώς μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των συμπλεκομένων ο απολογισμός είναι ως ώρας ένας νεκρός και τρεις τραυματίές.
Ενώ στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό θεωρείται ως «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ αλλοδαπών, καθώς η συμπλοκή μετατράπηκε σε «κόλαση» πυροβολισμών.
Η συμπλοκή συνέβη κοντά στην οδό Τιμοκρέωντος στον Νέο Κόσμο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας νεκρός επιχείρησε να καταφύγει σε παρακείμενο καφέ όπου και δέχθηκε τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά υπάλληλος του καφέ.
Πληροφορίες για δεύτερο νεκρό αποδείχθηκαν τελικά λάθος, καθώς ένα βαριά τραυματισμένο άτομο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και του έγινε ανάνηψη και τελικά σώθηκε η ζωή του. Μεταξύ των τραυματιών είναι και μια γυναίκα.
Η αστυνομία αναζητεί ένα όχημα με το οποίο φέρονται να έχουν διαφύγει ένοπλοι που πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή που κατέληξε σε μακελειό έγινε για οικονομικές διαφορές.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here