Ν.Φίλης: Να παραιτηθούν τα κυβερνητικά στελέχη που διαφώνησαν

ΦΩΤΟ:INTIME
Την παραίτηση των κυβερνητικών στελεχών που διαφοροποιήθηκαν κατά την ψηφοφορία της Βουλής ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ενώ τα πυρά του έστρεψε και κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Μιλώντας σήμερα Δευτέρα στον ΑΝΤ1 ο κ.Φίλης είπε  για τους «αντάρτες» πως το πιο σωστό θα ήταν να ψηφίσουν αρνητικά αφού διαφωνούσαν και στη συνέχεια να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους.
Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν και για την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με την στάση της να καθυστερήσει τη συζήτηση στη Βουλή πριν την κρίσιμη ψηφοφορία. Ανέφερε ότι έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την άποψή της αλλά τον έχει ενοχλήσει η «συμπόρευση» της σε θέματα κοινοβουλευτικής διαδικασίας με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις κάποιων εταίρων για αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα, δήθεν για να ισχυροποιήσει την αξιοπιστία της ισοδυναμεί με πραξικόπημα, τόνισε ο κ.Φίλης.

Ο κ. Φίλης επισήμανε ότι υπάρχουν ακόμα κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε ακόμα και με κίνδυνο να μην υπάρξει συμφωνία. Συγεκριμένα αναφέρθηκε στην συνέχιση της παρουσίας του ΔΝΤ και στο επόμενο πρόγραμμα για τη χώρα μας και στη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων της χώρας μας ύψους 50 δισ. ευρώ σε εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, ως εγγύηση για το νέο δάνειο που θα λάβουμε.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here