Ν.Δ.: Να παρέμβει εισαγγελέας για τις καταγγελίες Καμμένου

Παρέμβαση εισαγγελέα για όσα είπε ο Π. Καμμένος θες στη Βουλή, ζητεί η Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλοντας προσπάθεια χειραγώγησης εισαγγελικών λειτουργών από συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Η Ν.Δ. υποστηρίζει ότι  ο κ. Καμμένος, μιλώντας για «κυρίες συμβούλους του κ.Τσίπρα που λένε στους δικαστές «άστο αυτό για παρακάτω»», φωτογράφισε ευθέως την κ. Βασιλική Θάνου υπονοώντας ότι μεθοδεύει τις δικαστικές υποθέσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες του πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως «ο κατά τον κ. Τσίπρα αναντικατάστατος κ. Καμμένος, από το βήμα της Βουλής προέβη χθες σε μια σοβαρότατη καταγγελία που επιβεβαιώνει την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης απευθείας από το Μαξίμου, όπως καταγγέλλει εδώ και χρόνια η Ν.Δ».

«Η σοβαρότατη αυτή καταγγελία χρήζει άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης» επισημαίνει η Ν.Δ., σημειώνοντας ότι «ο  κ. Τσίπρας που βρίσκεται στη Βουλή δεν μπορεί ούτε να παριστάνει ότι δεν άκουσε, ούτε να σιωπά. Καλείται άμεσα να εξηγήσει τι εννοούσε ο κ. Καμμένος, όπως και ο μέχρι πρότινος συνεταίρος του να πει όλα όσα γνωρίζει και για τις ύποπτες παραιτήσεις εισαγγελέων τις οποίες επίσης κατήγγειλε».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here