Μυστηριώδης θάνατος διαρρήκτη – Πιθανόν κόπηκε αρτηρία από τζαμαρία

Σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, στο κέντρο της Αθήνας, εισέβαλε το μεσημέρι άγνωστος άντρας, κρατώντας στο χέρι του ένα μαχαίρι και κατέληξε πέντε λεπτά αργότερα νεκρός, υπό άγνωστες συνθήκες.

Ο άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι, μπήκε λογικά με σκοπο την αρπαγή κοσμημάτων.

Ο ιδιοκτήτης εκείνη την ώρα φέρεται να έλειπε απο το κατάστημά του (αν και ειναι δύσκολο κοσμηματοπώλης να αφήσει το κατάστημά του εκτεθειμένο). Εν πάση περιπτώσει ο άνδρας άγνωστο πώς, παγιδεύτηκε στο κατάστημα -ίσως υπήρχε κάποιος μηχανισμός που «κλείδωνε» την έξοδο. Πανικόβλητος όπως λένε αυτόπτες άρπαξε ένα πυροσβεστήρα και αρχισε να σπάει τη βιτρίνα, γιατί μάλλον η τζαμαρία της εξόδου ηταν απο πιο ανθεκτικό γυαλί. Βγήκε απο το «παράθυρο» πο άνοιξε στη βιτρινα κρατώντας το μαχαιρι και αιμόφυρτος. Μέχρι να βγει είχε καταφθάσει όμως η αστυνομία (ίσως και απο συναγερμό που σημανε με το που μπήκε ο ανδρας στο κοσμηματοπωλείο) και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως. Ο άνδρας όμως ξεψύχησε λίγα λεπτά αργότερα μέσα στο ασθενοφόρο, απο ακατάσχετη αιμορραγία.

Πιθανόν να είχε τραυματισθεί σε αρτηρία απο το σπασμένη τζαμαρία της βιτρίνας.

Δεν ξέρουμε αν κάποιος προσπάθησε να παράσχει πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να ελεγχθεί κάπως η αιμορραγία ή όχι.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here