Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας-Αυξημένη κίνηση στα διόδια

Σε γενικευμένο lockdown μπαίνει από αύριο το πρωί και για τρεις εβδομάδες η χώρα και οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στους δρομους, δημιουργώντας μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους Το SMS επανέρχεται για τις μετακινήσεις, οι επιχειρήσεις κλείνουν και αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Αισθητά αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στους εθνικούς δρόμους, καθώς πολλοί Αθηναίοι εγκαταλείπουν άρον άρον την πρωτεύουσα για τα χωριά τους, ενόψει των γενικών απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού, που αρχίζουν από αύριο στις 6.00 το πρωί.

Ήδη από τις 6.00 έως τις 9.00 σήμερα το πρωί είχαν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών περισσότερα από 4.000 αυτοκίνητα, ενώ χτες, Πέμπτη, έφυγαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα 47.731 αυτοκίνητα έναντι 30.123 πού πέρασαν από τα διόδια την περασμένη Πέμπτη.

Η Τροχαία Αττικής περιμένει μεγάλη αύξηση σήμερα και στο πλαίσιο αυτό είναι σε επιφυλακή για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Παράλληλα, πολλοί ξεχύθηκαν και στα καταστήματα προκειμένου να προλάβουν να πραγματοποιούσουν τις τελευταίες τους αγορές πριν το lockdown.

Ήδη από χθες το μεσημέρι, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, παρατηρούνται τεράστιες ουρές σε όλων των ειδών τα καταστήματα.

Στους δρόμους επικρατεί το αδιαχώρητο και οι εικόνες θυμίζουν την κίνηση των Χριστουγέννων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here