Μπιμπίλας προς Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη…»

Την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την πολύωρη απολογία του, για την κατηγορία του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή, σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. πρόσφατα εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να  ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη…» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι πως πρόκειται για μία κατασκευασμένη υπόθεση, εξαπολύοντας επίθεση στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και αποκαλώντας απαξιωτικά τον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα «μέτριο ηθοποιό». «Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει» είχε απαντήσει αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΣΕΗ, κάνοντας λόγο για αμείωτο ρυθμό στις νέες εγγραφές στο σωματείο, γεγονός που «χαροποιεί εμάς τους «μέτριους», που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here