Μπελαβίλας: Η εποχή Μαρινάκη έχει τελειώσει στον Πειραιά-Ο συνδυασμός

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του, Πειραιας για όλους, εγκαινίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπελαβίλας, παρουσιάζοντα τους 74 υποψήφιους του συνδυασμού του.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του:

 • Επιχείρησαν τα ολιγαρχικά εξαπτέρυγα να υποτιμήσουν το «Πειραιάς για Όλους». Στην αρχή, τον Νοέμβρη, με το ποιός είναι αυτός; Όταν το ακαδημαϊκό βιογραφικό μου χτύπησε κόκκινο στο διαδίκτυο και μάθανε τα Παραπολιτικά και σιγά-σιγά όλος ο Πειραιάς, ποιός είναι αυτός, είχαμε δεύτερο κύμα: Ναι αλλά έχει πατέρα κατσιαπλιά και συμμορίτη του Εμφυλίου. Και τότε σηκώθηκαν και οι πέτρες, από τον Πρόεδρο της Βουλής ως παλαίμαχους πειραιώτες συντηρητικούς απέναντι στον ολιγάρχη και τα Μακελειά του για την Ύβρι απέναντι σε έναν ήρωα της Εθνικής Αντίστασης.
 • Γιατί δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ΔΗΜΑΡ, το «Πράττω», η «Γέφυρα», ο ευρύτατος πλέον κόσμος της «Προοδευτικής Συμμαχίας», της σοσιαλδημοκρατίας και της οικολογίας. Μας στηρίζουν ακόμη πολλοί Πειραιώτες από τους ΑΝΕΛ, την Ένωση Κεντρών όπως και σοβαροί δεξιοί δημοκράτες.
 • Ποιοί δεν μας στηρίζουν μετά βεβαιότητας: Η Φώφη Γενηματά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πρώτη στηρίζει καθαρά Μαρινάκη, ο δεύτερος στηρίζει τον επίσημο συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά του πληρώνει τα γραφεία ο κύριος Μαρινάκης.

 

 • Είμαστε Πειραιώτες και Πειραιώτισες, είμαστε μία πολύ έμπειρη δομιμασμένη μεγάλη ομάδα που συμμετέχει στα αυτοδιοικητικά εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχίες, διεκδικήσεις, σχεδιασμούς-που ξέρει τον Πειραιά και τον Δήμο απέξω. Με κορυφαίους τη Μαρία, τη Βάνα, τον Δημήτρη και τους διαμερισματικούς μας συμβούλους, με τον Θοδωρή και την Ελένη πριν από εμάς, με τον Κώστα Κωσταράκο ακόμη πιό πριν. Είμαστε η αυτοδιοικητική Αριστερά της πόλης. Σήμερα πιά είμαστε ένα λαμπρό μεγάλο ψηφοδέλτιο με 145 απλούς, δημιουργικούς, στρατευμένους  και αποφασισμένους ανθρώπους. Πειραιώτες και Πειραιώτισσες. 46,9% γυναίκες. Είμαστε επιστήμονες, εργαζόμενοι, άνεργοι, τεχνίτες, υπάλληλοι, ναυτικοί, φοιτητές, συνταξιούχοι, δάσκαλοι, γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, οδηγοί, γεωπόνοι, έμποροι, αθλητές, προπονητές,  πανεπιστημιακοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, νοικοκυρές, πολίτες ενεργοί στην ωραία μάχη της καθημερινότητας για τον «Πειραιά για Όλους». Αυτές και αυτοί ανήκουν στον πραγματικό Πειραιά των πέντε δημοτικών κοινοτήτων. 52,8% από αυτούς κατεβαίνουν στις εκλογές για πρώτη φορά. Ευχαριστούμε καθέναν και καθεμιά για την απόφαση της συμμετοχής τους.
  Είναι το ψηφοδέλτιο που καταθέσαμε προχθές. Η πρώτη γραμμή της μάχης, το πλήρωμα του Πειραιάς για όλους.
 • 34 νέοι και νέες. Όσοι κινδυνεύουν, οι νικημένοι της κρίσης, η νέα γενιά, η πρώτη μετά τον Πόλεμο που βίωσε χειρότερες μέρες από αυτές των γονιών της. Ανάμεσα τους δύο Έλληνες μετανάστες, ο Μαρίνος και ο Ηλίας, επιστήμονες του εξωτερικού που τους φέραμε συμβολικά πίσω, ελπίζουμε και οριστικά σε λίγο. Είναι και δύο μετανάστες με καταγωγή από την Αλβανία, η Κρίστη και ο Κωστάκι, εδώ δίπλα μας, πλήρως ενταγμένοι με τα δικαιώματα τους, τη δημιουργική δουλειά, την ισότιμη συμμετοχή τους, όπως θέλουμε να είναι όλοι οι μετανάστες.

Όλοι αυτοί, αγόρια και κορίτσια, νέοι και νέες,  δεν είναι «αστέρες. Είναι «αστέρια», τα αστέρια μας!

 

 • Το ψηφοδέλτιο μας, ανοίγει με την Άντα 19 φοιτήτρια πρωτοετή και κλείνει με άλλη μία νεότατη συντρόφισσα, που με συγκίνηση ανακοινώνω το όνομα της. Μία αντάρτισα, στέλεχος της ΕΔΑ, του πρωτοπόρου κινήματος των γυναικών, την Άννα Κατσούλη, τιμημένη εκπρόσωπο μιάς ηρωϊκής γενιάς που η αγάπη μιάς φλογισμένης ζωής για τον Πειραιά και την Αριστερά, την έκανε, να δεχθεί και τώρα «να κρατήσει όπλο» σε αυτή τη μάχη και γίνει μέλος του πληρώματος για την πειραϊκή νίκη μας.

 

 • Δεν ήρθαμε από το πουθενά, δεν αντιγράφουμε αλλά παράγουμε ιδέες, όλα αυτά τα χαμένα χρόνια. Που υλοποιούνται. Που κερδίζουν. Δεν υπόσχομαι λαγούς με πετραχήλια αλλά κόπο, δουλειά και προσπάθεια για τις γειτονιές, για την απλή αλλά πολύτιμη καθημερινή ζωή των Πειραιωτών

 

 

 

 • Και ακολουθούν ηλεκτροφωτισμός δρόμων, πεζοδρόμια, ΑΜΕΑ, παράνομη στάθμευση, υποδομές για προσχολική εκπαίδευση, συντήρηση σχολείων. Αυτό θα είναι το Ευαγγέλιο του Τεχνικού Προγράμματος του 2019-2023. Πρώτα αυτά, πριν περάσουμε στα μεγάλα.

 

 • Ο Γ. Μώραλης ψευδώς λέει χάρη σε εκείνον, ότι για πρώτη φορά ο Δήμος Πειραιά θα λαμβάνει 2.000.000 ευρώ ετησίως ως αντισταθμιστικά από τον ΟΛΠ. Κύριε Μώραλη, ο Δρίτσας έφερε αυτά τα χρήματα στη σκληρή αναδιαπραγμάτευση της Σύμβασης. Ο κύριος Βενιζέλος που σας στηρίζει είχε στείλει το λιμάνι αλλού.  Ο Δρίτσας κέρδισε ότι κερδήθηκε το 2015-2016 Όχι εσείς. Τα χρήματα, τα Λιπάσματα, την εξασφάλιση των εργαζομένων, τη χωροθέτηση της Πολιτιστικής Ακτής, Την Κυνοσούρα 600 και άλλα. Και κυρίως τον Δημόσιο Έλεγχο και ανταπόδωση. Σε αυτά είναι τα 2 εκ.

 

 • Οι δημότες δεν έχουν ανάγκη από τα φιλοδωρήματα του κ Μαρινάκη, και η στήριξη σε άπορες οικογένειες ή τα πενηντάευρα σε νέους άνεργους, δεν είναι άλλοθι για το ότι ο κ Μαρινάκης δεν έχει ελληνική σημαία στα πλοία του, και τα υπερκέρδη του βρίσκονται εκτός Ελλάδας. Και μόνο το γεγονός ότι τα πλοία του δεν έχουν ελληνική σημαία, αποτελεί λόγο αποκλεισμού του από τα κοινά της πόλης.

 

 • Εμείς, δεν σχεδιάζουμε να σώσουμε τον Πειραιά με φιλανθρωπία-αλλά με πραγματικά έργα, χρήματα, επενδύσεις δημόσιου χώρου, τότε διαμορφώνεται το ευνοϊκό περιβάλλον για να έλθουν επενδυτές-το γνωρίζουμε αυτό  από πολλά χρόνια.

 

 • Aγαπάμε τις μακρόβιες υγιείς ποιοτικές επιχειρήσεις της ναυτιλίας και της γαλάζιας οικονομίας, της νέας τεχνολογίας, του παραδοσιακού και του σύγχρονου εμπορίου, της αλληλέγγυας οικονομίας, της αναψυχής και τουρισμού. Δεν θέλουμε «επενδυτές» αποικιοκράτες ούτε εμπόρους της «αρπαχτής».

 

 • Σε αυτή την ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, με ανταπόδωση στην πόλη και τους πολίτες, ο Δήμος θα είναι όχι μόνο αρωγός αλλά θα συμβάλει στο να διαμορφωθεί το κατάλληλο περιβάλλον.

 

 • Και αν ο μοι γέννοιτο χρειαστεί σύγκρουση με την κυβέρνηση, με όποια κυβέρνηση θα υπάρξει. Και αν χρειαστεί να διεκδικηθούν χρήματα, θα το κάνουμε όπως το κάναμε πάντα. Τεκμηριωμένα, νοικοκυρεμένα χωρίς σπατάλες, για την πραγματική κοινωνία, για την παραγωγική οικονομία. Και αν χρειαστούν προσλήψεις θα διεκδικηθούν αφού πρώτα αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου.

 

 • Ο Νίκος Βλαχάκος ως κάτοικος της Πειραϊκής στήριξε το αίτημα των κατοίκων της γειτονιάς του, να μην γίνει η νότια επέκταση της κρουαζιέρας. Λίγες μέρες μετά ήλθε ο κύριος Μητσοτάκης στα γραφεία της Cosco και κατήγγειλε όλους εμάς. Τα ΜΜΕ τους με ανέλαβαν προσωπικά γιατί εμποδίζω την Cosco. Είπε δώστε τα όλα αδειάοντας τον υποψήφιο του. Ο κύριος Βλαχάκος σιώπησε.

 

 • Εμείς αντίθετα προχωρήσαμε δεν υπολογίσαμε το πολιτικό κόστος. Κόντρα κυρίως στους Έλληνες Μεσίτες όπως έλεγε και η Καρέζη με τον Καζάκο στο Μεγάλο μας Τσίρκο. Διαφώνησα με την εισήγηση των εφορειών για να βελτιωθεί η απόφαση. Βελτιώθηκε. Σταματήσαμε το Mall, τoν Ουρανοξύστη. Θωρακίσαμε το μελλοντικό Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων, Διεκδικούμε άμεσα τον έλεγχο της ρύπανση, των αρνητικών επιπτώσεων από την κυκλοφορία την ελαχιστοποίηση του νότιου προβλήτα μόνο για λιμενικές χρήσεις. Το καταφέραμε σε περισσότερα από τα μισά μέχρι στιγμής.

 

 • Έχουμε μία θέση: αυτή που αγκαλιάζει πλέον όλους τους Πειραιώτες. Η ταυτότητα του Δημάρχου είναι ειδική ταυτότητα. Δεν δίνεις δωρεάν συμπάθεια στους κατοίκους. Θέλει συνέπεια. Και αν χρειαστεί το χέρι στο τραπέζι.

 

 • Για τούτο αγαπητέ Νίκο Βλαχάκο είσαι καλός γιατρός, έχεις υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον, τους ασθενείς σου ανιδιοτελώς. Στο αναγνωρίζουμε όλοι. Δεν αρκεί αυτό. Η πόλη θέλει γνώση και καθαρές θέσεις.  Δυστυχώς ο Μαρινάκης πληρώνει τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας που σε στηρίζει. Εμπόδισε το κόμμα σου να κατεβάσει τον Βασίλη Κορκίδη και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.  Ώστε να μην έχει δύσκολους αντιπάλους.
 • Προσβάλατε τον Ολυμπιακό, και όχι μόνο, τον Εθνικό, τον Πορφύρα, τον Όμιλο Ερετών, τους συνοικιακούς συλλόγους, τον στίβο, τους λαϊκούς αθλητές. τα παιδιά στις αλάνες που τους μοιράζατε 50ευρα. Χρησιμοποιήσατε την ομάδα σύμβολο, προσβάλλοντας τον Πειραιά και την ιστορία του. Για αυτό το πείραμα Μώραλη τελείωσε. Είναι τοξικό, προσβλητικό εκτός των άλλων για την πειραιώτικη περηφάνεια και τον μόχθο. Προχωράμε στην αποτοξίνωση της πόλης μας από αυτό το μετανεοφιλελεύθερο φαινόμενο.

 

 • Η εποχή Μαρινάκη έχει τελειώσει ήδη για τον Πειραιά. Ο ολιγάρχης στην καλύτερη για αυτόν περίπτωση θα είναι ένας απλός δημοτικός σύμβουλος τον Σεπτέμβρη – αν οι ποινικές εκκρεμότητες του το επιτρέπουν. Στη χειρότερη θα ιδιωτεύει ασχολούμενος με τις πολλές και περίπλοκες ιδιωτικές υποθέσεις του εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Υποσχόμαστε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συμβεί το δεύτερο.

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

  Επώνυμο Όνομα Ιδιότητα
1 Αναστασάκος Παναγιώτης Φοροτεχνικός
2 Ανδρίτσου (Σαρρηγιάννη) Λουκία Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας Μ.Ε.
3 Αντύπα Θεοδώρα (Δώρα) Εκπαιδευτικός Π.Ε.
4 Βάος Μαρίνος Πολιτικός Μηχανικός, Οξφόρδη
5 Βαρκαρόλη Αλεξάνδρα  Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων, Ιδιωτική υπάλληλος
6 Βουγιούκας Ιωάννης Μηχανολόγος-Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων
7 Βουτυράκος Παναγιώτης Παιδοψυχίατρος, Δ/ντης Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών Πειραιά
8 Βράκα Αργυρώ Συνταξιούχος Ιδιωτικού Τομέα
9 Γκερλές Δημήτριος Στέλεχος Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής, Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά
10 Γκούμας Γεώργιος Εκτελωνιστής
11 Γώγος Γεώργιος Λιμενεργάτης, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ
12 Δημάκης Δημήτριος Πολιτικός Μηχανικός
13 Διακάτος Ανδριανός Δικηγόρος
14 Δρίτσα (Αποστόλου) Ευαγγελία (Λία) Φαρμακοποιός
15 Ζάβιακας Μιχαήλ Ιατρός Ε.Σ.Υ. Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Γ.Ν.Α.Ευαγγελισμός
16 Καλλίτσης Πέτρος Καθηγητής Χημικός Μ.Ε.
17 Καμπέρου Παναγιώτα Αρχιτέκτων
18 Καουκάκης Σταύρος Γεωπόνος, Διευθυντής ΕΛΓΑ
19 Καραλόγος Ιωάννης Συνταξιούχος Δημοσιογράφος
20 Καρβούνης Νικόλαος Συνταξιούχος Ογκολόγος Παθολόγος
21 Κατρουγκάλου Βερενίκη Εμπορος. Εθελόντρια Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Πειραιά
22 Κατσούλη Άννα Συνταξιούχος Νηπιαγωγός
23 Κούτρας Αργύριος Έμπορος
24 Κρεμμύδας Ανδρέας Σύμβουλος Τοξικοεξαρτήσεων, Υπεύθυνος Κέντρου Κοινωνικής Ένταξης ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ
25 Κυβέλος Βαρθολομαίος (Μάκης) Φυσικός, Εθελοντής Αγοράς Χωρίς Μεσάζοντες
26 Κυραμαργιός Σταύρος Ναυτιλιακός, Τέως Αναπλ. Δ/ντος Συμβούλου Ο.Λ.Π.
27 Κωστελίδου Μαρία Εργοθεραπεύτρια Ειδικής Αγωγής
28 Λάμπρου Άννα Αρχιτέκτων, MSc Πολεοδόμος. Πρόγραμμα Ακινήτων Υπουργείου Εργασίας
29 Λεοντίτση (Γασπαράτου) Δήμητρα Καθηγήτρια Φιλόλογος  Μ.Ε., Δ/ντρια 10ου Λυκείου Πειραιά
30 Λεφαντζής Νικόλαος Ιατρός ΕΣΥ, Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Πανεπιστημιακό Γ.Ν. «Αττικόν»
31 Λογοθέτης Ξενοφών Καθηγητής Αγγλικών & Πληροφορικής
32 Μάναλης Παντελής Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Φυσικός Δ.Ε.
33 Μάντζα Βασιλική (Βίκυ) Ναυπηγός, MSc Ναυτιλιακά. Τραπεζικός Υπάλληλος. Εθελόντρια Α.Σ.Μ.Π.
34 Μαύρος Νικόλαος (Νικόλας) Μουσικός
35 Μελά Σταυρούλα (Βάνα) Δικηγόρος, MSc Πολεοδόμος, Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά
36 Μενδώνη Αικατερίνη (Καίτη) Συνταξιούχος Τραπεζικός. Εθελόντρια Αλληλεγγύης Πειραιά
37 Μικρόπουλος Ανδρέας Τοπογράφος Μηχανικός
38 Μπαϊράμογλου Γεώργιος Πολιτικός Επιστήμονας
39 Μπαταγιάννης Κωνσταντίνος Καθηγητής Μαθηματικός Μ.Ε., 10ο Γυμνάσιο Πειραιά
40 Μπούμπας Δημοσθένης (Δήμος) Φαρμακοποιός, μέλος ΔΣ Φαρμακευτικού Συλλ. Πειραιά, Εθελοντής Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Πειραιά
41 Μωραϊτης Ισίδωρος (Άκης) Καθηγητής Μ.Ε.
42 Νικολαράκη Ζαμπία (Μπέτυ) Φαρμακοποιός, Εθελόντρια Κοινωνικού  Ιατρείου Φαρμακείου Πειραιά
43 Νικολόπουλος Γρηγόριος Οδηγός Ταξί
44 Ντέντια Κρίστι Απόφοιτος Τμήματος Κοινωνικής &  Εκπαιδευτικής Πολιτικής  Παν. Πελοποννήσου. Μεταπτυχιακή  φοιτήτρια  ΠΜΣ «Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Έρευνα & Κατάρτιση»
45 Παναγόπουλος Ιωάννης Ψυχοθεραπευτής, Εκπαιδευτής Ενηλίκων. Συντονιστής Δομής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο.
46 Πανάγος Ανδρέας Ναυτιλιακός Πράκτορας
47 Παντελάτος Κωνσταντίνος Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, MSc «Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική» Ε.Κ.Π.Α. Εθελοντής «Παιδικά χωριά SOS», «Χαμόγελο του Παιδιού», «Αρχέλων»
48 Παπαδόπουλος Νικόλαος Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Προϊστάμενος Α’ ΚΕΣΥ Πειραιά
49 Παπαδοπούλου Αναστασία (Νατάσα) Καλλιτέχνης, Τραγουδίστρια
50 Παπαναστασάτος Γεράσιμος (Μάκης) Κοινωνιολόγος-Εγκληματολόγος, Δρ. Κοινωνικών Επιστημών Παντείου, Υπεύθυνος Τομεα ΚΕΘΕΑ
51 Παπανδρέου Θεοδόσιος Δημοσιογράφος
52 Πιφέα Δήμητρα Εφοριακός, Δ/ντρια Δ.Ο.Υ. Μοσχάτου
53 Πούλου Σταματίνα (Ματίνα) Δικηγόρος, Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Αναδοχής & Υιοθεσίας
54 Προσαλέντη Μαρία Μουσικοθεραπεύτρια, Εκπαιδευτικός
55 Ραπανάκης Σπυρίδων Πολιτικός Επιστήμονας. Δημοσιογράφος «Αυγή» και Ρ/Σ 105.5 «Στο Κόκκινο».
56 Ρουσσάκης Εμμανουήλ (Μανώλης) Συνταξιούχος Καθηγητης Μαθηματικών Μ.Ε.
57 Ρωμάνου Φραντζέσκα Γυμνάστρια Μ.Ε.
58 Σαμιώτης (Βεντέτας) Δημήτριος Τελειόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του ΕΜΠ.  Ποδοσφαιριστής
59 Σκούρτης Σταμάτης Φοιτητής Τμ. Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου, Ιστιοπλόος
60 Σταθάκη Μαρία Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά
61 Στάθη Σαϊμίρ (Κωνσταντίνος) Σκηνοθετης, Φωτογράφος, Εικονολήπτης. Μέλος Δ.Σ Ομοσπονδίας Αλβανικών Συλλόγων Ελλάδας, Μέλος  Σ.Ε.Μ. Δήμου Πειραιά.
62 Στρατής Ανδρέας Συμβασιούχος 8μ. Δήμου Καλλιθέας. Πρόεδρος ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. «ΣΥΝΔΡΑΣΗ»
63 Συμιγιάννη Ελένη Συνταξιούχος Δικηγόρος
64 Τζαννετουλάκος Ηλίας Πολιτικές & Κοινωνικές Επιστήμες (Univ. of Sunderland), Ναυτιλιακά-Θαλάσσια Τουριστική Ανάπτυξη, Πτχ. Πανεπιστημιακoύ Ινστιτούτου  Southampton (Solent University)
65 Τουντασάκη Ειρήνη Πανεπιστημιακός
66 Τριανταφυλλίδου Πηνελόπη Παιδίατρος – Νεογνολόγος, Πανεπιστημιακό Γ.Ν. «Αττικόν»
67 Τσιγκαρίδα Μαρία Φυσικός, Τραπεζικός υπάλληλος
68 Τσιτσιλιάνου Ευγενία Ιατρός Πνευμονολόγος ΠΕΔΥ
69 Τσοκόπουλος Βασίλειος (Βάσιας) Ιστορικός
70 Φραντζεσκάκη Αναστασία Κοινωνιολόγος, Δρ. Κοινωνικών Επιστημών Essex University
71 Φωτεινός Νικόλαος Δικηγόρος
72 Φωτιάδης Χρήστος Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος, ΤΕΙ Πειραιά. Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά. Μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ.
73 Χαριτάτου Παρθενία (Νίνα) Διδάκτωρ Φιλοσοφίας – Εκπαιδευτικός
74 Χονδράκη Αναστασία (Νατάσα) Καθηγήτρια – Συγγραφέας αγγλικής γλώσσας. Ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here