Μουτζούρης κατά κυβέρνησης για την αστυνομική βία στα νησιά: Ούτε η χούντα…

Δριμεία επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο γαλάζιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης για την βία των ΜΑΤ κατά των κατοίκων που εναντιώνονται στα κλειστά κέντρα κράτησης των προσφύγων. Ούτε η χούντα…, είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τις διμοιρίες των ΜΑΤ που έστειλε η κυβέρνηση στα νησιά, τα χημικά και τις χειροβομβίδες κρότου-λάμψης να επιβάλουν την απόφαση της κυβέρνησης για τις νέες κλειστές προσφυγικές δομές, ο περιφερειάρχης με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για ημέρα ντροπής.

Καταλήγει μάλιστα λέγοντας: Είναι ντροπή να δέρνονται και να υποφέρουν από τα καπνογόνα. Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά!»

Η ανάρτησή του στο Facebook:«Είναι ημέρα ντροπής σήμερα για όλους μας και κυρίως για αυτούς που διέταξαν αυτά τα έκτροπα, να δαρεί ο κόσμος, οι ακρίτες του Αιγαίου εδώ που φυλάνε τα νησιά μας! Είναι ντροπή να δέρνονται και να υποφέρουν από τα καπνογόνα. Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά!» (Καράβα, Μυτιλήνη 25.02.2020)

Σε δεύτερη ανάρτησή του σημειώνει:«Τετάρτη 26.02.2020 : Ημέρα γενικής απεργίας στο Βόρειο Αιγαίο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και δυναμικής αντιδράσεως των κατοίκων του στην παράλογη βία και χρήση χημικών απο τα ΜΑΤ κατόπιν εντολών της Κυβερνήσεως. Οι νήσοι μας, πυλώνες του Ελληνισμού και ακρίτες της Ελλάδας, δεν θα μετατραπούν σε φυλακές, καταθετήρια ψυχών και μόνιμη κατοικία δεκάδων χιλιάδων μεταναστών , όπως επιδιώκει η πολιτεία (Μυτιληνη 24.02.2020).»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here