Αδωνις: Αντίσταση στη χούντα έκανε μόνο ο βασιλιάς

«Χτύπησε» πάλι ο Αδωνις Γεωργιάδης.  Στην εκδήλωση «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς», που οργάνωσε την Κυριακή η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ψυχικού, Φιλοθέης με ομιλητές τον Σάκη Μουμτζή, πολιτικό αναλυτή και τον ίδιο, ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε μεταξύ αλλων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών:

«Την αληθινή αντίσταση στη χούντα την έκανε μόνο ο βασιλιάς, όταν προσπάθησε να ρίξει τους στρατιωτικούς τον Δεκέμβριο του 1967».

Την εισήγηση στην εκδήλωση έκανε ο Σάκης Μουμτζής, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως «στην πολιτική δεν ισχύει το χριστιανικό να γυρίζεις και το άλλο μάγουλο. Εδώ αν τρως μια μπάτσα θα ρίξεις τρεις, πρέπει να γίνει κατανοητό και από τον τελευταίο Νεοδημοκράτη».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την κυβέρνηση του οποίου ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως είναι η καλύτερη που γνώρισε ο τόπος στην Ιστορία του, ενώ μεταξύ άλλων, ακούστηκαν:

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα στιγμιαίο λάθος»,«Ναζισμός και κομμουνισμός έχουν πολλά κοινά σημεία», «Η φιλελεύθερη παράταξη προέκυψε από τη Γαλλική Επανάσταση», «Είναι αδόκιμο να λέμε τη Ν.Δ. Κεντροδεξιά. Είναι συγκυριακό που Δεξιά και Κέντρο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κόμμα», «Δεν έκανε καλά η Ν.Δ. που καταψήφισε το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, έκανε άριστα», «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια χαλασμένη κοινωνία που δεν  θέλει να μεταρρυθμιστεί», «Να μην προβεί η Ν.Δ. σε ιδεολογικές εκπτώσεις και παραχωρήσεις. Όχι κατευνασμός», και άλλα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here