Μολότοφ ή μικρής ισχύος βόμβα στο σπίτι Κύπριου δημάρχου – Αιχμές κατά επιχειρηματιών

Σε επιχειρηματικά συμφέροντα που έθιξε με δημοτικές αποφάσεις  αποδίδει  η κυπριακή αστυνομία την βόμβα και εμπρησμό στο σπίτι  του δημάρχου Παραλιμνίου  Θεόδωρου Πυρίλλη και σε δημοτική παραλία.

Συγκεκριμένα, στις 2:10 τα ξημερώματα σημειώθηκε πυρκαγιά σε ξαπλώστρες  και ομπρέλες θαλάσσης που ανήκουν στον δήμο Παραλιμνίου, στη παραλία Κάπαρη και στις 2:20 σημειώθηκε έκρηξη μολότοφ ή μικρής ισχύος βόμβας στο γκαράζ του σπιτιού του δημάρχου.

Μέσα στο γκαράζ, του οποίου η πόρτα ήταν ανοικτή, υπήρχαν δύο αυτοκίνητα που δεν ήταν ιδιοκτησίας του δημάρχου. Προκλήθηκαν ζημίες στο ένα. (Το γκαράζ ανήκει στο δήμαρχο όπως και η οικια, αλλά στο ακριβώς παρακείμενο  ισόγειο, διαμένει η οικιακή βοηθός του δήμαρχου) Η φωτιά στην παραλία  είχε τέσσερις διαφορετικές εστίες και κατέστρεψε 20 ομπρέλες και 50 ξαπλώστρες

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, δήλωσε πως είναι αναστατωμένος και άφησε αιχμές κατά της αστυνομίας, επειδή έχει αρκετά στοιχεία αλλά δεν κινειται.

«Ας αφήσουν ήσυχη την οικογένειά μου, ας αντιμετωπίσουν εμένα προσωπικά», ειπε.   «Η αστυνομία έχει αρκετά στοιχεία στα χέρια της και μπορεί να βρει την άκρη. Εχω στοχοποιηθεί  από διάφορα συμφέροντα. Όταν τα έλεγα, οι πιο πολλοί με έβγαζαν τρελό.
Είμαι αναστατωμένος αλλά δεν το βάζω κάτω. Με ενοχλεί γιατί αγγίζουν την οικογένειά μου. Έχω τη δύναμη και το σθένος να πω όχι σε όλους αυτούς τους δειλούς, αν έχουν κάτι ας έλθουν να αντιμετωπίσουν εμένα όχι την οικογένεια».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here