ΜΚΟ ζήτησε να βγει σταυρός από παραλία – Είχε τοποθετηθεί πρόσφατα

Με το επιχείρημα οτι  “αποτρέπονται αλλόθρησκοι να προσέρχονται για κολύμβηση”, μια ΜΚΟ (η “Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο”) ζητάει να αφαιρεθεί ο σταυρός που άγνωστοι τοποθέτησαν σε παραλια σχετικά πρόσφατα.

«Δεν εχουμε προβλημα» λένε απο τη ΜΚΟ με τους σταυρους, «αλλά με το συγκεκριμενο, που τοποθετηθηκε για να μην κάνουν μπάνιο εκεί ισλαμιστές», λένε.

Ο δήμαρχος, Σπύρος Γαληνός,  που τον έχουν κάνει λάστιχο τραβολογώντας τον απο όλες τις μεριές και προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες σε ένα νησί εξαιρετικα φιλοξενο, που ομως έχει αντκειμενικά πλημμυρίσει απο πρόσφυγες και μετανάστες, είπε:

“Καμιά ΜΚΟ δεν έχει κανέναν λόγο να ζητάει ή να μη ζητάει να κατέβει ένας σταυρός. Θα επισκεφθώ τον Μητροπολίτη για να δούμε από κοινού τι πρέπει να γίνει, καθώς αυτός που είναι αρμόδιος να αποφασίσει είναι η Εκκλησία. Είναι κάτι που τιμά τη θρησκεία ή την προσβάλλει και δίνει μηνύματα ξένα προς το χριστιανισμό;” είπε-ρώτησε-αναρωτήθηκε  ο κ. Γαληνός. “Αν υπήρχε αποσυμφόρηση, δεν θα δίναμε τα όπλα σε ακραία στοιχεία να κάνουν το ο,τιδήποτε. Όμως όταν έχουμε τόσο μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, δίνουμε όπλα σε κάποια ακραία στοιχεία να προπαγανδίσουν”.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here