Μητσοτάκης: Βαθμοί και αυξήσεις μόνο σε όσους δημόσιους υπαλλήλους πιάνουν υψηλή βαθμολογία στην αξιολόγηση!-Θα ξηλωθεί το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ

Ενα νέο κράτος που θα ανταμείβει με βαθμό και αύξηση μισθού μόνο όσους δημόσιους υπαλλήλους πιάνουν υψηλή βαθμολογία στην αξιολόγηση, σχεδιάζει ο Κυρ.Μητσοτάκης. Οσοι αποτυγχάνουν θα μένουν στάσιμοι και θα υποβάλλονται σε μετεκπαίδευση!

Ο κ. Μητσοτάκης με αναρτήσεις του στο twitter, μιλά για διάφανο σύστημα αξιολόγησης, αλλά δεν δίνει καμία λεπτομέρεια γι αυτό.

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς. Δεν θα γίνουν απολύσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ σημείωσε ότι «το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ  θα ξηλωθεί».

«Όταν η πραγματική οικονομία στενάζει δεν νοείται το μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο να έχει αυξηθεί κατά 612 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία», πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ωστόσο, όπως πρόσθεσε, «ο κανόνας μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις θα εφαρμοσθεί. Οι προσλήψεις δεν θα γίνονται άκριτα όπως σήμερα, αλλά με συγκροτημένο σχέδιο. Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν γιατροί και να λείπουν νοσηλευτές».

Επεσήμανε, δε, ότι η αξιολόγηση είναι αίτημα των δημοσίων υπαλλήλων και έκανε λόγο για διάφανο και απολύτως αξιοκρατικό μοντέλο. «Όσοι λαμβάνουν υψηλή βαθμολογία θα επιβραβεύονται ιεραρχικά και μισθολογικά. Όσοι υστερούν, θα καταρτίζονται για να βελτιωθούν ή θα μετακινούνται σε άλλες θέσεις», συμπλήρωσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here