Μητσοτάκης σε γραμμή Σαμαρά: Αχρείαστο και το 3ο και το 4ο μνημόνιο

ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI

Απόλυτα ευθυγραμμισμένος στη πολιτική των κυβερνήσεων Σαμαρά, εμφανίζεται ο αρχηγός της ΝΔ στην σκληρή κριτική που ασκεί στη κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο των μέτρων-αντιμέτρων.

«Σήμερα διαπιστώνουμε το μεγάλο κόστος τριών χαμένων χρόνων για την κοινωνία και για την οικονομία και σημαντικές επιπρόσθετες επιβαρύνσεις για όλους τους Έλληνες και ειδικά τους ασθενέστερους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα νέα μέτρα, το οποίο χαρακτήρισε 4ο μνημόνιο

Ακόμη, χαρακτήρισε τη σημερινή «μια δύσκολη μέρα για τη χώρα», συμπληρώνοντας πως το 4ο μνημόνιο ήταν αχρείαστο, όπως αχρείαστο ήταν και το 3ο.

Κατά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτή η εξέλιξη δεν ήταν -και δεν είναι- μια νομοτελειακή εξέλιξη, αλλά αποτέλεσμα πολύ συγκεκριμένων επιλογών.

«Όσο συγκεκριμένες, όμως, και αν ήταν αυτές οι επιλογές, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι υπάρχει άλλος δρόμος για να βγει η χώρα από την κρίση», πρόσθεσε.

Μίλησε για έναν δρόμο που στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, που φέρνει την προσέλκυση επενδύσεων σε απόλυτη προτεραιότητα, που θέτει το νοικοκύρεμα του κράτους σε πρώτη προτεραιότητα. «Ένας δρόμος ο οποίος πρεσβεύει ένα διαφορετικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής με συμμάζεμα των κρατικών δαπανών, αλλά και με χαμηλότερους φόρους και για τις επιχειρήσεις, αλλά και για τους πολίτες», κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here