Μητσοτάκης: Προτεραιότητα στις θέσεις εργασίας-Σταθερό φορολογικό

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Η δημιουργία θέσεων εργασίας μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ, τόνισε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, σημείωσε πως οι επενδύσεις θα ενισχυθούν «με την αποκάτασταση της αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης, μετά τις επόμενες εκλογές», ενώ καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «έχει απογοητεύσει τον κόσμο». Όπως πρόσθεσε, η Ν.Δ. έχει όλα τα προσόντα για να κερδίσει τις εκλογές.

Κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο δημοσιονομικό χώρο και δεσμεύτηκε για ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, εφόσον εκλεγεί Πρωθυπουργός.

Παράλληλα, είπε πως η κυβέρνηση υπερφορολογεί τους παραγωγικούς κλάδους για να επικεντρωθεί σε επιδόματα και βοηθήματα, ενώ ο ίδιος θα επικεντρωθεί σε μια ανάπτυξη που βασίζεται στις επενδύσεις σε τομείς όπου η Ελλάδα υπερέχει.

«Το επίπεδο παρέμβασης που έχουμε δει στη δικαιοσύνη είναι απαράδεκτο και υποσκάπτει τα θεμέλια της Δημοκρατίας», υπογράμμισε επιπλέον ο αρχηγός της Ν.Δ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here