Μητσοτάκης προκλητικά αμετανόητος: Βάζει αστυνομικούς στα ΑΕΙ ενώ το οργανωμένο έγκλημα κυριαρχεί στους δρόμους της χώρας!

Την ώρα που η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε «Κολομβία», με συνεχείς μαφιόζικες δολοφονίες στους ελληνικούς δρόμους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε περίγελως, επιμένοντας στην είσοδο αστυνομικών στα Πανεπιστήμια σε πείσμα όλων των φορέων που έχουν εκφράσει την έντονη αντίδρασή τους. Ο πρωθυπουργός εξαντλεί το δόγμα της ασφάλειας «νόμος και τάξη». στα πανεπιστήμια, αγνοώντας προκλητικά ότι το οργανωμένο έγκλημα βασιλεύει» στους δρόμους.

Κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι σε λίγο δημοσιεύεται η προκήρυξη για τις θέσεις των Ομάδων Προστασίας των Πανεπιστημίων.

«Το επισημαίνω αυτό διότι πρέπει όχι μόνο να δρομολογούμε στα υπουργικά μας συμβούλια καινούργιες μεταρρυθμιστικές δράσεις, αλλά πρέπει να είμαστε και σίγουροι ότι υλοποιούμε εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων αυτά τα οποία έχουμε ήδη αποφασίσει», είπε απευθυνόμενος στους υπουργούς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι, κατά τον πρωθυπουργό, η είσοδος αστυνομικών στα Πανεπιστήμια, η επιβολή της αστυνομοκρατίας και της καταστολής είναι μεταρρυθμιστική δράση.

«Και η προστασία των πανεπιστημίων μέσω της δημιουργίας αυτών των Ομάδων, σε συνεννόηση πάντα με τις διοικήσεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αποτέλεσε μία κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης, η οποία θα γίνει πράξη χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση», είπε μιλώντας στους υπουργούς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα που η κυβέρνηση επιμένει στην είσοδο αστυνομικών στα Πανεπιστήμια, τουλάχιστον, 25.000 μαθητές θα μείνουν φέτος εκτός των ΑΕΙ.

Παράλληλα, η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με δυο εν ψυχρώ δολοφονίες μέσα σε λίγες ώρες σε Σεπόλια και Βάρη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here