Μητσοτάκης καταγγέλλει κυβέρνηση για προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης στην υπόθεση Νοvartis

Για προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης στην υπόθεση Novartis, έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης, παίρνοντας για ακόμη  μια φορά σαφή θέση υπέρ των στελεχών του κόμματος του που φέρονται να εμπλέκονται στο ομώνυμο σκάνδαλο.

Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει πλέον να ταυτισθεί απόλυτα τόσο με τον πρώην πρόεδρο Α. Σαμαρά όσο και με τον αντιπρόεδρο του Αδωνι Γεωργιάδη, προκαλώντας τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος του. Ηδη η ηχηρή διαφωνία και διαγραφή του Ε. Αντώναρου με συνοπτικές, παράνομες όπως λέει εκείνος, καταστατικές διαδικασίες, αποδεικνύει ότι το καραμανλικό στρατόπεδο, δεν βλέπει με καλό μάτι, την στάση του Κυρ. Μητσοτάκη.

Μιλώντας από την Εύβοια όπου περιοδεύει, είπε χαρακτηριστικά:

Αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό λέγοντας: «Από την Εύβοια που περιοδεύω, άκουσα τον κ. Τσίπρα να αποκαλεί ετερόκλητο όχλο τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν για τους απαράδεκτους χειρισμούς του στο Σκοπιανό. Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του, όπως και τους λόγους που τον οδηγούν σε μια εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Νοβάρτις».

Ακολούθως επανέλαβε την θέση του για την υπόθεση της Novatrtis:

«…Και επειδή παριστάνει ότι δεν άκουσε τις θέσεις μου θα τις επαναλάβω για να μην έχει την παραμικρή απορία. Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά είπαμε από την πρώτη στιγμή όλα στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες. Είναι αδιανόητο να γνωρίζει η κυβέρνηση ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι που σπιλώνουν στοχευμένα ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς και να αρνείται ο κ. Τσίπρας να καταθέσουν επώνυμα στη Βουλή τους ισχυρισμούς τους. Το κράτος δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια.

Και κάτι τελευταίο: Ο κ. Τσίπρας ζημίωσε τους πολίτες με 100 δισ. ευρώ και θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις αυταπάτες του. Δεν θα του επιτρέψω να παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης όταν εκείνος ήταν που έδινε μάχες για να μην μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here