Μητσοτάκης: Κάνουμε ότι μπορούμε για να επιτρέψουν οι Ελληνες στρατιωτικοί

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

«Θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουν οι δύο αξιωματικοί μας, το συντομότερο στην πατρίδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ορεστιάδα, όπου μετέβη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι «ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θεώρησα υποχρέωσή μου να βρεθώ εδώ στην ακριτική Ορεστιάδα, τόπο καταγωγής και κατοικίας ενός εκ των δύο αξιωματικών μας, που κρατούνται ακόμα σε τούρκικες φυλακές».

Σημείωσε επίσης πως σκοπός της παρουσίας του είναι για να τιμήσει και τους Έλληνες της ακριτικής Ελλάδος.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «σήμερα, 197 χρόνια μετά από αυτές τις σημαντικές στιγμές στην ιστορία του ελληνισμού, καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Οι αρετές όμως μας βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μας, ως ανεξάρτητο έθνος, παραμένουνε επίκαιρες. Ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και ενότητα».

Ο επικεφαλής της Ν.Δ., στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην ακριτική πόλη, συναντήθηκε και με τους γονείς των δύο στρατιωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό τα παιδιά τους στην Ελλάδα και στα σπίτια τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here