Μητσοτάκης: Η σκέψη μας με τους δύο Ελληνες αξιωματικούς

Την αλληλεγγύη του προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται στην Τουρκία, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πασχαλινό μήνυμά του.

«Η σκέψη μας σήμερα είναι με τους δύο αξιωματικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία και τις οικογένειές τους» τόνισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και συνέχισε: «Τους λέμε να βρουν δύναμη στην πίστη τους αλλά και στη στήριξη όλων μας.  Σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας».

Όσον αφορά τους εορτασμούς της Ανάστασης, επεσήμανε τα εξής: «Σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας αλλά και παντού στον κόσμο, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες  γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου και το Άγιον Πάσχα. Σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, παίρνουμε δύναμη από τις ρίζες μας. Από τα μηνύματα πίστης και τους δυνατούς συμβολισμούς της πιο μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας. Γιατί το Πάσχα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής, του φωτός, της αλήθειας».

Και κατέληξε: «Ξέρω πως για πολλούς Έλληνες η ελπίδα της Ανάστασης ξεθωριάζει μέσα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Η σκέψη μας είναι κοντά τους κατά τις Άγιες τούτες Ημέρες. Γιατί με αλληλεγγύη και ομοψυχία, ενωμένοι και χωρίς αναίτιους διχασμούς, θα βγούμε όλοι μαζί από τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα.

»Αυτή είναι και η δική μου ευχή: το φως της Ανάστασης να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δυναμώσει την ελπίδα. Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια και με αισιοδοξία.  Όπως αξίζει στην Ελλάδα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here