Μητσοτάκης: Επικοινωνιακό σόου τα ξημερώματα με 40 νοικιασμένα λεωφορεία

Ξημερώματα, πριν ανατείλει ο ήλιος ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, πήγε  στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ για να «θαυμάσει» το μέγα έργο της ενοικίασης 40 λεωφορείων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού που «θερίζει» στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μάλλον ήταν από τις σπάνιες φορές που αντίκρυζε από κοντά αυτό το θηριώδες αυτοκίνητο και πιθανότατα από τις ελάχιστες που έμπαινε σε ένα από αυτά.

Για το πρωινό αυτό κυβερνητικό σόου, πρωθυπουργός, υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και CEO περικυκλωμένοι από κάμερες και φωτορεπόρτερ περιηγήθηκαν περιχαρείς στα νοικιασμένα λεωφορεία, αυτοθαυμαζόμενοι για την ενίσχυση με 40 λεωφορεία μετά από ένα χρόνο πανδημίας των ΜΜΜ που αποτελούν εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.

Ορισμένες σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν απείρου κάλλους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενημερώνεται, όπως ακούγεται και στο βίντεο που ακολουθεί, ότι όλα τα λεωφορεία έχουν «ανοιγοκλεινόμενα παράθυρα». Μεγάλη επιτυχία!

Η χαρά των κυβερνητικών παραγόντων είναι τόσο μεγάλη που την Τετάρτη πήγαν για να παραλάβουν τα 40 νοικιασμένα λεωφορεία 7 άτομα, δηλαδή, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και οι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι ΟΑΣΑ και ΟΣΥ.

Το πρόβλημα είναι ότι τα απλά λεωφορεία των 12 μέτρων τα οποία νοίκιασαν έχουν μόνο δυο παράθυρα σε κάθε πλευρά και μόνο δυο πόρτες εκ των οποίων η μια πόρτα χρησιμοποιείται και για την άνοδο και για την κάθοδο των επιβατών λόγω πανδημίας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΟΣΥ
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Λεωφορεία συνώνυμα του συνωστισμού αφού εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τι θα γίνεται όταν οι επιβάτες θα προσπαθούν να ανέβουν και να κατέβουν από μια πόρτα μέσα σε ένα όχημα με μόλις τέσσερα παράθυρα εν μέσω επέλασης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΟΣΥ
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Τα ίδιου τύπου λεωφορεία που κυκλοφορούν σήμερα έχουν συνολικά από οκτώ έως δέκα παράθυρα και όχι τέσσερα καθώς και τρεις πόρτες αντί για δυο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here