Μητσοτάκης: Επικίνδυνος ο κ. Τσίπρας ειδικά όταν διαπραγματεύεται νύχτα

 

Επικίνδυνο για γα εθνικά συμφέροντα «ειδικά όταν διαπραγματεύεται νύχτα και μόνος του», χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «με ενημέρωσε και εμένα προσωπικά ότι συζητά για τα Σκόπια το όνομα “Μακεδονία του Ίλιντεν”. Το όνομα αυτό δεν θα έπρεπε καν να μπει σε συζήτηση».

Μιλώντας στο συνέδριο «Ιόνιες ημέρες ανάπτυξης» που διοργανώνει η ΝΟΔΕ του νησιού, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. «δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ αυτό το όνομα για τη γειτονική χώρα».

Καταδίκασε επίσης την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε ότι «καλλιεργείται από τους κυβερνώντες ένα νέο ψέμα. Αυτό είναι το ψέμα της δήθεν καθαρής εξόδου από τα μνημόνια».

Όπως ανέφερε, «καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν υπάρχει, για έναν απλό λόγο. Ο κ. Τσίπρας, μαζί με τον κ. Καμμένο, έχει ήδη και συνυπογράψει και νομοθετήσει πρόσθετα μέτρα ύψους 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2019 και το 2020».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι «οι συντάξεις θα κοπούν από τις 01.01.2019 με υπογραφή του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου και το αφορολόγητο θα μειωθεί από το 2020 με υπογραφή του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Και αυτά είναι τα απόνερα και τα αποτελέσματα από την τραγική διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα και του κ. Βαρουφάκη το πρώτο εξάμηνο του 2015».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here