Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες γιατί το αξίζει

Την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες εκφράζει ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μήνυμά του για την Ανάσταση.

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σε όλη τη χώρα γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου και το Πάσχα. Αυτές οι άγιες μέρες έχουν τις ρίζες τους στο θαύμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου που εξακολουθεί να μας εμπνέει και να μας συγκινεί. Γιατί πάνω απ’ όλα, αυτό είναι το Πάσχα: Ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου», αναφέρει συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι «το μήνυμα αυτό το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε».

«Η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια» συνεχίζει ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως «η Ανάσταση της χώρας περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις, τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, την ελπίδα της αλήθειας».

Δηλώνει πάντως αισιόδοξος ότι «η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες, γιατί το μπορεί και γιατί της αξίζει»

«Λέμε όχι στη φτώχεια και το φόβο. Λέμε ναι στο φως και την ελπίδα» συνεχίζει στο μήνυμά του για να καταλήξει: «Εύχομαι σε όλες και όλους καλή Ανάσταση, με υγεία και αγάπη για εσάς και τις οικογένειές σας. Ιδιαίτερα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την αλληλεγγύη μας. Καλό Πάσχα με ελπίδα και αισιοδοξία για την πατρίδα μας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here