Μητσιάς – Καραμπέτη: Ο Γκάτσος που αγάπησα στο Ηρώδειο

Η μουσικοθεατρική παράσταση που έγινε sold out τον περασμένο  χειμώνα, για μια και μοναδική βραδιά την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.«Μη μου χτυπάς τα μεσάνυχτα την πόρτα», «Ο Γιάννης ο Φονιάς», «Τ΄Αστέρι του Βοριά», «Αθανασία», «Κεμάλ», «Αύριο πάλι», «Ραλλού», «Άσπρη μέρα και για μας», «Χάρτινο το Φεγγαράκι», «Αθήνα», «Ήταν καμάρι της αυγής». Είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που οφείλουμε στον ποιητή Νίκο Γκάτσο που έντυσαν με μελωδίες ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης , ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος  Μούτσης, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και ο Ηλίας Ανδριόπουλος.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα μας ξεναγήσουν στον κήπο της έμπνευσης του ποιητή της «Αμοργού» με τραγούδια και ποιήματα και κείμενα σε επιμέλεια Αγαθής Δημητρούκα.

………………….
πριν έμπει το φθινόπωρο πριν βγει το καλοκαίρι,
τότε που ο ήλιος χάνεται κι η μέρα σουρουπώνει

για να μερεύουν τα θεριά και της καρδιάς οι πόνοι
……………………
.

Τους δύο καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Αχιλλέας Wastor (πιάνο), Ηρακλής Ζάκκας (μαντολίνο-μπουζούκι), Σταύρος Καβαλιεράτος (μπάσο)

Ο Γκάτσος που αγάπησα με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Ηρώδειο, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 10, 15, 17, 25, 35, 50, 55 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, τηλ.11876, ταμεία Ελληνικού Φεστιβάλ, Πανεπιστημίου 39, Vivakiosk, Media Markt, Seven Spots,Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here