Μητρόπουλος: Θα ρωτήσω τον Τσίπρα αν θέλει τον πρώτο βουλευτή σε ψήφους

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Στη διαβεβαίωση του Αλέξη Τσίπρα ότι θα είναι στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ παρέπεμψε ο Αλέξης Μητρόπουλος με αφορμή τις πληροφορίες ότι θα αποκλειστεί από τα ψηφοδέλτια. 

Μιλώντας σήμερα Σάββατο στο Mega είπε πως μετά το «παρών» στην ψηφοφορία για το τρίτο μνημόνιο έχει επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον έχει διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

«Τις τελευταίες μέρες μίλησα τετράκις με τον πρωθυπουργό. Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην Kεντρική Eπιτροπή να του πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο, είναι απλά τα θέματα. Έντιμα.»

Ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος σε παλαιότερη υπόθεσή του για οικονομικά θέματα είπε πως έχει δικαιωθεί από τα δικαστήρια πράγμα που γνωρίζει τόσο ο Αλ.Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση τι θα κάνει στην περίπτωση που τελικά δεν είναι υποψήφιος, ο κ. Μητρόπουλος, είπε πως δεν έχει σκεφτεί προς το παρόν κάτι άλλο καθώς είχε την διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα είναι στη λίστα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here