Μητρόπουλος: Αποδέχομαι την τελευταία θέση στo ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Στροφή 180 μοιρών ως προς τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος μέσα σε λίγες ώρες.  Αν και το βράδυ της Παρασκευής δήλωνε ότι δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί την πρόταση του κόμματος να τοποθετηθεί στην τελευταία λίστα του ψηφοδελτίου, σήμερα Σάββατο σε πρωινή εκπομπή του Mega ανέφερε ότι αποδέχεται τελικά την εισήγηση. Οπως είπε κατέληξε στην απόφαση αυτή ύστερα από ωριμότερη σκέψη. 

Με τη φράση τιμητική για μένα η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όχι για την ηγεσία μου, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής  δήλωσε ότι αποδέχεται την εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος στην 15η θέση της λίστας στην περιφέρεια Αττικής.

«Θέλω να δείξω με ανωτερότητα και θα τους αποδείξω ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ηθική και νομιμοποιητική βάση για να μου φερθούν έτσι. Αυτή την αδικία θα την αποτιμήσει ο κόσμος στην κάλπη. Δεν θέλω να φανώ αίτιος ενός κακού αποτελέσματος», ανέφερε.

Με ένα σύντομο μήνυμα στο κινητό του Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, ενημέρωσε τον πρόεδρο του κόμματος για την απόφασή του: «Σύντροφε πρόεδρε σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι καλή επιτυχία. Σας τιμώ Αλέξης Μητρόπουλος.»

Χθες ο κ.Μητρόπουλος είχε χαρακτηρίσει «ακραία προσχηματική» την απόφαση της Κουμουνδούρου να τον αποκλείσει από τις εκλόγιμες θέσεις, αποδίδοντάς την αποκλειστικά στην «σκληρότητα της αποδόμησης της διαπραγματευτικής ανικανότητας» της κυβέρνησης Τσίπρα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here