Μηταράκης διορθώνει Γεραπετρίτη για τα αναδρομικά

Τον προϊστάμενό του, Γιώργο Γεραπετρίτη, «διόρθωσε» σήμερα, στο θέμα της καταβολής των αναδρομικών στους συνταξιούχους, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όπως δήλωσε ο Νότης Μηταράκης στην πρωινή εκπομπή του Open TV, ιδιαίτερα δύσκολα θα γίνουν οι πληρωμές των αναδρομικών εντός του 2019. Μόλις χθες ωστόσο και από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα, ο υπουργός Επικρατείας διαβεβαίωσε ότι τα αναδρομικά θα αρχίσουν να καταβάλλονται εντός του Οκτωβρίου.

Αναφερόμενος σήμερα, στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου, ο κ. Μηταράκης τόνισε ότι το οικονομικό επιτελείο θα αναμένει να καθαρογραφούν,  ώστε να είναι δυνατός ο ακριβής υπολογισμός των ποσών που αναλογούν ανά συνταξιούχο.

Οι όποιες πληρωμές πιθανότατα θα ξεκινήσουν εντός του 2020 , δήλωσε ο υφυπουργός και για ακόμη μία φορά απέκλεισε κατηγορηματικά περαιτέρω μείωση των συντάξεων, υπόσχεση πάντως που έδωσε χθες, μέσω της τηλεόρασης του Open και ο κ. Γεραπετρίτης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here