Μίσσας: Με ενημέρωσε ο μάνατζερ του Αντετοκούμπο-Ηθελα να μου το πει ο ίδιος

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Την τάξη των πραγμάτων αποκατέστησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, τη εθνικής μπάσκετ Κ. Μίσσας, ο οποίος κατ’α την επιστροφή της αποστολής, παραδέχθηκε ότι είχε άμεση ενημέρωση από τον ατζέντη του Γ. Αντετοκούμπο για τον τραυματισμό και την απόφαση του να απουσιάσει από το Ευρωμπάσκετ, πριν αυτ΄κοινοποιηθεί. Εξέφρασε όμως το παράπονο του γιατί δεν του τηλεφώνησε ο ίδιος.

«Η ομάδα ήταν ενημερωμένη όσον αφορά το κομμάτι του Γιάννη και το τι συνέβη από την αρχή. Τα πράγματα ήταν λίγο μπερδεμένα, ο Γιάννης έβγαλε κανονικότατα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, μόλις γυρίσαμε οι Μπακς ήθελαν να τον αφήσουμε έξω πέντε μέρες λόγω ενός ερεθισμού στο γόνατο. Ο στόχος ήταν να παίξει στο Βελιγράδι και μείναμε στο κομμάτι ότι Παρασκευή θα μας απαντούσαν», είπε αρχικά ο κ. Μίσσας και συμπλήρωσε με νόημα:

«Μία ώρα πριν το παιχνίδι μας είπαν ότι δεν έβγαλε τα τεστ και ότι δεν τον αφήνουν από πλευράς τους γιατί έχουν κάνουν μία επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Εγώ απ’ την πλευρά μου τους είπα ότι απ’ την πλευρά μας ένας ολόκληρος λαός έχει κάνει πάνω του μία επένδυση. Η ομάδα συσπειρώνεται, θα κοιτάξουμε να καλύψουμε τα κενά που θα μας δημιουργήσει αυτό το κενό. Εγώ ενημερώθηκα από τον Έλληνα μάνατζέρ του πριν βγει στη δημοσιότητα και το είπα και στους υπόλοιπους.

Κατά τη δική μου προσωπική άποψη θα μπορούσε να με έχει πάρει και ο ίδιος ο Γιάννης να μου το πει. Εγώ έχω μία λογική. Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και θα δούμε που θα βγει αυτή η ιστορία»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here