Μηνυτήρια αναφορά εργαζομένων κατά διοίκησης του ΔΟΛ

Κατατέθηκε την Παρασκευή από απλήρωτους εργαζόμενους του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη μηνυτήρια αναφορά  κατά της διοίκησςη του ΔΟΛ. Ακολούθησε η διαδικασία του αυτοφώρου χωρίς να υπάρξει κάποια σύλληψη. Η μηνυτήρια αναφορά είχε προαναγγελθεί από την ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ των του ΔΟΛ μετά την παρέμβαση –προσφυγή των απλήρωτων εργαζομένων, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ).

H μηνυτήρια αναφορά

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα, η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΔΟΛ κ.α. – η μηνυτήρια αναφορά έγινε κατά:

*Της «ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» – μελών του Δ.Σ: ΣΤ. ΨΥΧΑΡΗ- Πρόεδρο, ΧΡ. ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ-ΨΥΧΑΡΗ- Αντιπρόεδρο, ΠΑΝ. ΨΥΧΑΡΗ- Διευθύνοντα Σύμβουλο & τακτικό μέλος, του Πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού Σωματείου των διοικητικών Υπαλλήλων (ΕΠΗΕΑ-!) και ΑΝ. ΨΥΧΑΡΗ- εκπρόσωπος εταιρείας.

*ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ -ΑΛΕΞ. ΧΡΗΣΤΑΚΗ Οικονομικός Διευθυντής και τακτικού μέλους της (ΕΠΗΕΑ-!), ΘΕΟΔ. ΝΤΟΛΟΥ- Διευθ. Λογιστηρίου, ΝΙΚ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-Οικονομικός διευθυντής Ομίλου και τακτικού μέλους της (ΕΠΗΕΑ-!), ΠΑΝ. ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ εκπρόσωπος εταιρείας και πρώην συνδικαλιστή και τακτικό μέλος της (ΕΠΗΕΑ-!), ΑΝΑΣΤ. ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΥ –υπευθ. Μισθοδοσίας και τακτικού μέλους της (ΕΠΗΕΑ-!)

Η μηνυτήρια αναφορά είχε πάντως προαναγγελθεί, από την ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ κ.α, κατόπιν της προηγηθείσας την περασμένη εβδομάδα, παρέμβαση –προσφυγή των απλήρωτων εργαζομένων στο ΔΟΛ, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ΣΕΠΕ, συνέπεια και του πορίσματος καταπέλτης , που εκδόθηκε κατά της ΑΕ ΔΟΛ αναφορικά με την:

α) Αυθαίρετη – εκδικητική απόφαση της εργοδοσίας του Ομίλου επιχειρήσεων της ΑΕ ΔΟΛ, να εξαιρεθούν από την καταβολή έναντι, οφειλομένων –δεδουλευμένων (1ου 15ημέρου Αυγούστου/2016), στους ευρισκόμενους σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας.
β) Την αξιόποινη πράξη, της μη εμπρόθεσμης καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών, πλέον των 7 μηνών, στους εργαζόμενους/νες στον Όμιλο επιχειρήσεων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here