Μήνυση Καμμένου στον «Φιλελεύθερο» για υπαινιγμούς για σκάνδαλο – Ζητά σύλληψη 5 δημοσιογράφων και στελεχών της εφημερίδας

Αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν το Σάββατο στα γραφεία του liberal.gr και της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Η σύλληψη αφορά τους: Εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, την αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και τον δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

Η εφημερίδα εκτιμά ότι με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, η μήνυση Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής με τίτλο: Ανήθικο πάρτι, που αναφέρεται στα κονδύλια που δεν έπιασαν τόπο για τους μεταναστες και τους προσφυγες. Το δημοσιευμα αναφέρεται γενικά σε κακή διαχειρηση και σκάνδαλα, αλλά εστιάζει και στο Υπουργειο Αμυνας ειδικότερα για αναθέσεις εκτός διαγωνισμών. Εστιάζεται και στον Πάνο Καμμένο, που έμμεσα τον κατηγορεί ότι το ΥΠΕΘΑ προτίμησε να δώσει δουλειά σε «οικείο του»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here