Μήνυμα ενότητας από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Mήνυμα ενότητας εξέπεμψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος  κατά την συνάντησή του το πρωί της Δευτέρας με την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Ο ΠτΔ εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων αλλά και τη βεβαιότητα ότι «η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη θα συνεχισθεί».

«Αγωνιζόμαστε για την επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία θα ανταποκρίνεται και στις αρχές της Ευρώπης και στην προοπτική της Ελλάδας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφορές που υπάρχουν στις πολιτικές δυνάμεις, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι τούτη την ώρα όλοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, για να πετύχουμε τον κοινό σκοπό, αφού εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά, ιδίως τα τελευταία χρόνια, ότι τα μεγάλα και τα σημαντικά τα κάνουμε όλοι μαζί».

 

Ο κ.Παυλόπουλος υπογράμμισε  ότι «οι επιμέρους πολιτικές διαφορές σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μας βγάλουν από αυτόν τον στόχο και απ΄αυτήν την πορεία» για να καταλήξει λέγοντας: «Αυτόν τον ρόλο θα τον διαδραματίσω στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου και όπως έχω πει αγγίζοντας τα όρια των αρμοδιοτήτων μου».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here