Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης-Λαγός στο Πέραμα, μαζί με Πανταζή κατηγορούμενο για τις επιθέσεις σε Αιγύπτιους και ΠΑΜΕ

Η προαναγγελθείσα εκδήλωση της κοπής πίτας του χρυσαυγίτικου Σωματείου Άγιος Νικόλαος στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη αποτέλεσε ευκαιρία για τη συνάντηση της διευθυντικής ομάδας της Χρυσής Αυγής με τους κατηγορούμενους φυσικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσεων που συνεκδικάζονται στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο Μιχαλολιάκος, ο Λαγός, ο Κασιδιάρης, αλλά και ο Παναγιώταρος, ο Γερμενής, ο Παππάς, ο Ηλιόπουλος, βρέθηκαν στις 3/2/2019 με τον συγκατηγορούμενό τους Αναστάσιο Πανταζή, επικεφαλής των ομάδων κρούσης που επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τους κομμουνιστές συνδικαλιστές.

Ως συνήθως η Χρυσή Αυγή προσπάθησε να κρύψει την παρουσία ατόμων των οποίων η σχέση με τη ναζιστική οργάνωση πλέον αποσιωπάται, “φλουτάροντας” τις σχετικές φωτογραφίες.

O Πανταζής μέσα σε κόκκινο κύκλο. Μπροστά ο Κασιδιάρης.

Όμως, όπως αποδεικνύεται από ένα στιγμιότυπο του βίντεο που ανήρτησε η οργάνωση, προκύπτει σαφώς η παρουσία του Πανταζή στην εκδήλωση και η συμμετοχή του στην ανακοινωθείσα συγκρότηση ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα (“Ελληνική Αυγή”) με επικεφαλής τον Κυριτσόπουλο.

Ο Πανταζής είναι ο “Τασάρας” (ή αλλού “Πανταζάρας”) για τον οποίο πανηγυρίζει ο Λαγός ότι επιτέθηκε στους κομμουνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, στη γνωστή συνομιλία με τον Δεβελέκο.

Είναι ακόμα ο επικεφαλής της επίθεσης στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, από τους οποίους αναγνωρίστηκε στο δικαστήριο.

Οι Αιγύπτιοι αλιεργάτες αναγνώρισαν τους θύτες.

Ο Πανταζής ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Πατέλη, τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, με τον οποίο μίλησαν τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, μετά τη σύλληψη του Ρουπακιά, όπως προέκυψε από τις κλήσεις που ανέγνωσε το δικαστήριο.

Ο Πατέλης οδηγός, ο Πανταζής συνοδηγός (αριστερά) σε μηχανοκίνητη δράση της Χρυσής Αυγής.

Ο Πανταζής, σε κλήσεις του προς δικηγόρο της οργάνωσης, ζητάει πληροφορίες λίγες μέρες πριν τις διώξεις, για να πάρει την απάντηση ότι “πρέπει να μιλήσει με τον Γιάννη”, δηλαδή τον Λαγό, “γιατί εκεί θα αποφασιστεί τι θα γίνει…”.

Ο Λαγός έχει εξάλλου αποκαλύψει σε βίντεο από εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Περάματος (πριν αυτή κλείσει) τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε ο “Τάσος” στο άνοιγμα των γραφείων.

Αν και η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να κρύψει τη σχέση της με τους φυσικούς αυτουργούς των συνεκδικαζόμενων επιθέσεων, η οργανωτική σχέση είναι υπαρκτή και πολλαπλά αποδεδειγμένη. Η τήρηση του “όρκου σιωπής” από πλευράς των φυσικών αυτουργών – και ειδικά του Πανταζή – είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πέσουν στα μαλακά οι κατηγορούμενοι χρυσαυγίτες βουλευτές.

Πηγή: jailgoldendawn.com

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here