Μια πρωινή βόλτα στον ποδηλατόδρομο Δάφνης

 

Του ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Η κυρία Κική Κοφινάκου κοινοποιεί ένα κολλάζ από 4 φωτογραφίες και την πρόταση «Μια πρωινή βόλτα στον ποδηλατόδρομο Δάφνης σε μαθαίνει τι θα πει σέβομαι τους συμπολίτες μου » στην παρεμβατική διαδικτυακή ομάδα “Γυναίκες με Αναπηρία”.

Αξίζει την προσοχή σας το κείμενο που συνοδεύει την κοινοποίηση:

Μόλις έστριψα και είπα να «πιάσω τον ποδηλατόδρομο είδα την 1η σκηνή- φωτογραφία, δηλαδή ένα αμάξι παρκαρισμένο λοξά πάνω στην πορεία του ποδηλατόδρομου, στη συνέχεια, ακριβώς στο επόμενο τετράγωνο η 2η σκηνή – φωτογραφία, που δείχνει το νέο εμπόδιο, που είναι τα κλαδιά από τα κλαδέματα της υπηρεσίας του Δήμου, αφημένα πάνω στον ποδηλατόδρομο σίγουρα πάνω από μια μέρα μιας και δεν τους συνάντησα παραπάνω.

Στην 3η φωτογραφία φαίνεται ένα ακόμη αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω σε αυτόν. Όσο για την τελευταία, πριν στρίψω, σκέφτηκα να βγάλω στο βάθος τον κάδο με τα σκουπίδια τριγύρω του που είναι κλασσικό εμπόδιο σε αυτό το τετράγωνο. Την «ψιλό πάτησα» όμως, είχε μόνο τον κάδο στον μισό ποδηλατόδρομο και δεν είχε σκουπίδια, πιο πίσω όμως στο βάθος είχε μόνο (!) δύο ακόμη παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Μην αρχίσετε τα «κάνε καταγγελία στο Δήμο, κλπ» , δεν έχει νόημα αν παράλληλα δεν υπάρχει σεβασμός γύρω μας για όλες, αν η καθεμιά μας «κοιτάει την πάρτη της» και αδιαφορεί για τις υπόλοιπες

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here