Μία γυναίκα βρέθηκε σώα σε δέντρο, αλλά αγνοείται 27χρονος και ζεύγος μεσηλίκων

Ενα ζευγάρι μεσηλικων από το Μαντούδι αγνοείται από τα μεσάνυχτα, ενώ αγνοείται και ένας 27χρονος, που βρέθηκε το όχημά του. Η γυναίκα που επέβαινε στο ΙΧ του νέου βρέθηκε σκαρφαλωμένη σε ένα δέντρο, όμως δεν ήταν σε θεση να δώσει καμια πληροφορία για τον νεαρό άνδρα.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν και οι δυο πριν την πλημμύρα στους δρόμους,  βρέθηκε σε ρέμα στο 2ο χλμ στον δρόμο μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου.

Οσον αφορά στους ηλικιωμένους, τα ίχνη τους χάθηκαν  ενώ βρίσκονταν με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή Μετόχι. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες εντοπισμού τους καθώς η περιοχή είναι πλημμυρισμένη και η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσβαση στο Μαντούδι έχει κοπεί από το Δαφνούσι και από το Προκόπι καθώς τα νερά του ποταμού Κηρέα φούσκωσαν και έχουν πλημμυρίσει τα πάντα. Στο Μαντούδι κατάφερε να φτάσει μόνο η πυροσβεστική με ένα ερπυστριοφόρο όχημα. Και στην Βόρεια Εύβοια υπάρχουν΄λόγω κατολισθήσεων κλειστοί δρόμοι, απο Ήλια για Αιδηψό και από Ροβιές για Μπουτά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here