Κ. Μητσοτάκης: Δεν θα είμαστε το βολικό δεκανίκι της Κυβέρνησης

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

«Δεν πρόκειται να συναινέσω με τον κ. Τσίπρα όσο κατεδαφίζει τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία. Δεν θα είμαστε το βολικό δεκανίκι της Κυβέρνησης» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ μιλώντας στον «ΣΚΑΙ».  

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την άποψη ότι είναι ο καταλληλότερος για τη διεύρυνση της ΝΔ ενώ υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί, εντός δύο μηνών το κόμμα του θα έχει σημαντική δημοσκοπική διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν εκλεγώ πρόεδρος, η ΝΔ πολύ σύντομα θα αναδιοργανωθεί οργανωτικά και είμαι βέβαιος ότι εντός δυο μηνών θα προηγείται σημαντικά δημοσκοπικά του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες αναζητούν μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης» τόνισε.

Όσον αφορά τις επιθέσεις που δέχεται λόγω του ονόματος του, απάντησε ότι «δεν είχα καμία στήριξη από πολιτικούς συμμάχους και το πολιτικό σύστημα, αλλά ένα ποσοστό των νεοδημοκρατών πίστεψε σε μένα. Το όνομά μου ήταν πλεονέκτημα, αλλά θέλω να κάνω αλλαγές ούτως ώστε ακόμη και αυτοί που δεν έχουν κάποιο γνωστό όνομα να αναδειχθούν. Και εγώ έχω ανέβει σκαλί σκαλί την πολιτική, ενώ έχω και 10 χρόνια εργασίας στην πραγματική οικονομία».

Κατέληξε ότι «ο διαχωρισμός Καραμανλικών – Μητσοτακικών ανήκει στον 20ό αιώνα. Οι πολίτες δεν ασχολούνται με αυτά, περιμένουν από εμάς ενότητα και ρεαλιστικές λύσεις.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here