Μήνυμα ενότητας στέλνουν οι «τέσσερις» της ΝΔ: «Αντίπαλός μας μόνο ο Τσίπρας»

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

«Αντίπαλος μας είναι μόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή.

Μεϊμαράκης

Ένα 24ωρο μετά της θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος οι τέσσερις στέλνουν μήνυμα ενότητας της παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του καταστατικού.

“Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού. Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου” σημειώνουν αναλυτικά στην κοινή δήλωσή τους.

Λίγο νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων διεξήχθη σε καλό κλίμα, με τη χθεσινή μέρα να αποτελεί παρελθόν.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, λέγοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του -ο οποίος αποχώρησε χτες- στην ΚΕΦΕ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here