Μετράνε πόσες ώρες μένει εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας σε κάθε άδειά του

Άλλη μία άδεια ενέκρινε το Συμβούλιο των φυλακών στον Δημήτρη Κουφοντίνα, για τα τέλη  Φεβρουαρίου. Τα γνωστά ΜΜΕ ήδη γρινιαζουν ότι του δόθηκε 6 μέρες άδεια αντί για 4 που εγκρινόταν έως τώρα.

Ομως ο Κουφοντίνας πάντα 6 έπαιρνε απο τις αγροτικές φυλακές Βόλου  επειδή -συμφωνα με το dikastiko.gr- ήταν πάνω από 300 χιλιομετρα η αποσταση των φυλακών απο την επίσημη κατοικία του στο Βαρνάβα -οπότε δικαιούτο και δυο μέρες οδοιπορικά (4+2). Τώρα γίνονται οδικά εργα οπότε χρησιμοποιείται μια νέα οδός που μειωνει κατά λίγα χιλιόμετρα την αποσταση και έτσι  η τελευταία φθάνει τα 290 χλμ Ομως κριθηκε προφανώς ότι για λιγα χλμ. κανείς κρατουμενος  δεν πρέπει να χάνει  δυο ολόκληρες ημέρες Οπότε το Συμβούλιο του ενέκρινε εξαήμερη άδεια.

Ο ηλικιας 61 ετών Κουφοντίνας, που κατά πληροφορίες έχει και ζητήματα υγείας, κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο στις αγροτικές φυλακές του Βόλου, οπου (σαν όλους τους κρατουμενους) μετέχει σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Είναι φυλακισμένος απο το Φεβρουάριο του 2002 -οπότε  είχε παραδοθεί Τότε ήταν 12 ετών το παιδι που ειχε αποκτήσει με την Αγγελική Σωτηροπούλου, ο Έκτωρας, αριστούχος του Πολυτεχνείου πλέον και 28 ετών

Ο Εκτορας έγραψε και ένα βιβλιο, το «Οταν κάψανε την Τροία μου» για όσα βιωσε τότε ως παιδί

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here