Μετά τη Μενδώνη, την παραίτηση Γιατρομανωλάκη ζητούν ο Σύλλογος Σπουδαστριών/στών, μαζί με τη Διεύθυνση και τους καθηγητές της σχολής του Εθνικού Θεάτρου

Την παραίτηση του υφυπουργού Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρωμανωλάκη ζητά ο Σύλλογος Σπουδαστριών/στών, μαζί με τη Διεύθυνση και τους καθηγητές της σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

«Ένας υφυπουργός δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι έκανε «απλώς» τη δουλειά του, όταν γύρω του συμβαίνουν σημεία και τέρατα» αναφέρουν με νόημα στην επιστολή τους προς τον υφυπουργό Πολιτισμού.

Στις 22/2 κληθήκαμε ως Σύλλογος Σπουδαστριών/στών, μαζί με τη Διεύθυνση και τους καθηγητές της σχολής μας, σε συνάντηση και διάλογο με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γιατρομανωλάκη.

Ο Σύλλογος αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συνάντηση και απέστειλε επιστολή στην οποία σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι

«Ένας άνθρωπος με πολιτική εξουσία δεν κάνει ποτέ απλώς τη δουλειά του. Οφείλει να επαναπροσδιορίζει την πολιτική του τοποθέτηση και εντέλει να επιλέγει με ποιους συμπορεύεται και ποια συνείδηση έχει. Θέση μας είναι ότι, για τους παραπάνω λόγους ο κ. Γιατρωμανωλάκης θα πρέπει να παραιτηθεί όπως και σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού».

Ακολουθεί η επιστολή του Συλλόγου Σπουδαστών/τριών Σχολής Δραματικής Τέχνης Εθνικού Θεάτρου

ethniko
Εθνικό 2

 

Πηγή: avgi.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here