Παραδοχή Διαματάρη μετά τον σάλο ότι δεν έχει πτυχίο από το Columbia

Αναγκάστηκε να παραδεχθεί τελικά  ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, ότι δεν διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από δημοσίευμα εφημερίδας της ομογένειας, με γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Διαματάρης αναφέρει ότι παρακολούθησε μαθήματα στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ωστόσο για οικονομικούς λόγους δεν κατάφερε να αποκτήσει τον σχετικό τίτλο σπουδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here