ΜέΡΑ25: Kαταγγέλλει σχέδιο Άδωνι να φέρει τις ρυθμίσεις για τον αιγιαλό σε τροπολογίες

Tον υπουργό Ανάπτυξης βάζει στο στόχαστρο ο Κρίτων Αρσένης κατηγορώντας τον πως αποφεύγει να εμφανιστεί στη Βουλή για να απαντήσει σε ερώτηση για τον αιγιαλό, καταγγέλλοντας ότι θέλει να φέρει τις προτάσεις από το «παράθυρο» μέσω τροπολογιών.

Σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δεσμευτεί να βρεθεί στην Ολομέλεια, αύριο στις 9.30, για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κρίτωνα Αρσένη.

Καταγγέλλει ότι, λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση, ο υπουργός Ανάπτυξης ενημέρωσε πως «δηλώνει αναρμόδιος να απαντήσει επί των προτάσεών του για τον αιγιαλό» και ρωτάει τον κ. Γεωργιάδη «αν ήταν όντως δικές του οι προτάσεις για τον αιγιαλό και την παραλία» και «αν σκοπεύει να τις επαναφέρει  με τροπολογίες σε άλλα νομοθετήματα»

«Το μεν πρώτο με βάση τα δημοσιεύματα ισχύει. ‘Αλλωστε ο υπουργός δε βγήκε ποτέ να το διαψεύσει. Η διαφυγή του υπουργού από την ολομέλεια δείχνει ότι και το δεύτερο ισχύει», αναφέρει το ΜέΡΑ 25.

Ο ίδιος ο Κρίτων Αρσένης δήλωσε:

Ο κ. Γεωργιάδης νιώθει αρμόδιος να νομοθετήσει, αλλά αναρμόδιος να απαντήσει στη Βουλή για τις προτάσεις για τον αιγιαλό και την παραλία. Είναι πραγματικά αναρμόδιος. Αναρμόδιος να παραδώσει τον αιγιαλό και την παραλία στα ιδιωτικά συμφέροντα. Αποφεύγει  την Βουλή, δυστυχώς όχι επειδή νιώθει αναρμόδιος. Την αποφεύγει επειδή δε θέλει να αποκαλύψει τα σχέδιά του. Επειδή θέλει να φέρει τις προτάσεις αυτές σε άσχετα με το θέμα νομοσχέδια με  εκπρόθεσμες τροπολογίες. Να πιάσει την κοινωνία στον ύπνο. Να νομοθετήσει εν κρυπτώ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here