Μένος Σαμαρά κατά Τσίπρα-Tον κατανομάζει 26 φορές στο υπόμνημά του-Τον θεωρεί ιθύνοντα νου!

Απίστευτο προσωπικό μένος κατά του Αλέξη Τσίπρα, εκφράζει στο υπόμνημά του για το σκάνδαλο Novartis ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, καθώς τον κατονομάζει ανοιχτά στο υπόμνημα που κατέθεσε για την υπόθεση της Novartis! Είναι μάλιστα ο μόνος από όσους έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής για την υπόθεση που αναφέρει ανοιχτά το όνομά του. Και όχι μία, ούτε δύο, αλλά… είκοσι έξι φορές (!) στο πολυσέλιδο υπόμνημά του!

Το απίστευτο αυτό μένος του κ. Σαμαρά δείχνει την πρόθεσή του να πάρει ρεβάνς από τον Αλ. Τσίπρα. Και προφανώς διευρύνει το υπάρχον προβλημα με τον Κυρ Μητσοτάκη, που φαίνεται να αδειάζει τον βαρώνο Σαμαρά , μιν ικανοποιώντας ένα ακόμη αίτημά του.

Ο Αντώνης Σαμαράς, στην κατάθεσή του που περιλαμβάνεται στην δικογραφία που βρίσκεται στη Βουλή κατονομάζει επίσης και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ως τον περίφημο «Ρασπούτιν».

«Δείχνει» τους κ.κ. Τσίπρα – Παπαγγελόπυλο ως τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την υπόθεση Novartis. «Σε όλες τις μηνυόμενες πράξεις των ανωτέρω εισαγγελικών λειτουργών και των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων ιθύνων νους είναι ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε.

«Όλες οι ενέργειες των Εισαγγελέων ήταν προσχεδιασμένες και σε πλήρη γνώση και καθ’ υπόδειξη των τελευταίων:Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε και παρήγγειλε την κατασκευή της σκευωρίας, ο κ. Παπαγγελόπουλος, λόγω των ιδιοτήτων του, μερίμνησε ως «Ρασπούτιν» για την υλοποίησή της υποδεικνύοντας ενέργειες στην ευνοούμενή του Εισαγγελέα Διαφθοράς, βρέθηκαν οι πρόθυμοι μάρτυρες που κατέθεταν ό,τι κατά την εκάστοτε πολιτική συγκυρία εξυπηρετούσε τους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς επιχειρώντας να κάνει το μαύρο άσπρο και το σκάνδαλο, μεθοδευμένη πολιτική σκευωρία, εμπλέκει στην υπόθεση και δημοσιεύματα της εφημερίδας Documento ενώ εγκαλεί ως υποχείρια των κ. Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου, εισαγγελικούς λειτουργούς και μάρτυρες!!!

Αναφέρει:

Όπως προκύπτει και από την εξέταση και των άλλων δημοσιευμάτων, υφίσταται ευθεία
σύνδεση μεταξύ των Εισαγγελέων Διαφθοράς και των κκ Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου.
Όλες οι ενέργειες των Εισαγγελέων ήταν προσχεδιασμένες και σε πλήρη γνώση και καθ’
υπόδειξη των τελευταίων: ο κ. Τσίπρας αποφάσισε και παρήγγειλε την κατασκευή της
σκευωρίας, ο κ. Παπαγγελόπουλος, λόγω των ιδιοτήτων του, μερίμνησε ως «Ρασπούτιν»
για την υλοποίησή της υποδεικνύοντας ενέργειες στην ευνοούμενή του Εισαγγελέα
Διαφθοράς, βρέθηκαν οι πρόθυμοι μάρτυρες που κατέθεταν ό,τι κατά την εκάστοτε
πολιτική συγκυρία εξυπηρετούσε τους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα και όλα
δημοσιεύονταν ως κομματική προπαγάνδα από το κυβερνητικό φερέφωνο, την εφημερίδα
του κ. Βαξεβάνη.

Τι απαντά το Documento

-Αναφέρει: «Το δημοσίευμα της 8.1.2017 , με το οποίο προαναγγέλλεται η εμπλοκή όχι μόνο Υπουργών αλλά και πρώην Πρωθυπουργού, σε χρόνο που δεν υφίστανται καν οι ψευδείς καταθέσεις που δόθηκαν σχεδόν έναν χρόνο αργότερα.»

Του απαντάμε ότι ήδη έτρεχε η έρευνα των αμερικανικών αρχών και του FBI και σε αυτά τα ευρήματα αναφερόμαστε.

– Αναφέρει: «Το δημοσίευμα της 04.02.2018 με το οποίο προδημοσιεύεται κατά παγκόσμια πρωτοτυπία η κατάθεση που θα έδινε 2 ημέρες αργότερα δήθεν αυθορμήτως η προστατευόμενη μάρτυρας Κελέση τη νύχτα μετά το μεγάλο συλλαλητήριο κατά της Κυβέρνησης για το Μακεδονικό».

Του απαντάμε ότι η κατάθεση την οποία επικαλείται είχε δοθεί σχεδόν δύο μήνες πριν.

Επικαλείται λοιπόν ο κ. Σαμαράς και του απαντάμε εν συντομία γιατί ακολουθεί και άλλο εκτενές κείμενο (άλλωστε και τα τρία δημοσιεύματα της εφημερίδας είναι αναρτημένα και στο Documentonews).

– Αναφέρει: «Το δημοσίευμα της 11.11.2018 με το οποίο διατυπώνεται ευθεία απειλή σε προστατευόμενο μάρτυρα να συμμορφωθεί και να τα πει καλά, γιατί αλλιώς θα ακολουθήσουν διώξεις, όπερ και εγένετο».

Του απαντάμε εμείς οι «σκευωροί» που ήμαστε τόσο αδαείς ώστε να …καρφωνόμαστε από μόνοι μας, ότι υπάρχει κάτι που λέγεται εμπεριστατωμένη δημοσιογραφική έρευνα που όταν επιβεβαιώνεται είθισται ο δημοσιογράφος να λαμβάνει εύσημα κι όχι ύβρεις. Το δε επίμαχο δημοσίευμα αναφερόταν -μεταξύ πολλών άλλων- σε πληροφορίες, που επιβεβαιώθηκαν πλήρως για τον «διπλό ρόλο» μάρτυρα που είχε προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στην εισαγγελική έρευνα γιατί άλλα είχε καταθέσει στους αμερικανούς κι άλλα έλεγε στους Έλληνες εισαγγελείς.

Διαβάστε το υπόμνημα του κ. Σαμαρά:υπομνημα σαμαρα

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here