Μένει μισή η «Πρώτη γραμμή» στο ΣΚΑΙ- Αποχωρούν Λυριτζής και αρχισυντάκτης

Αποχωρούν από το ΣΚΑΙ ο Βασίλης Λυριτζής, συμπαρουσιαστής επί 7 χρόνια της «Πρώτης Γραμμής» στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Επίσης, μαζί του  αποχωρεί κα ο αρχισυντάκτης της εκποπής, Στρατής Τιρλίκης.

Ο Λυριτζής  ήταν μαζί με τον Οικονόμου 17 χρόνια, αρχικά στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής»  στην τότε ΕΡΤ και μετέπειτα στον ΣΚΑΙ ως «Πρώτη γραμμή». Ηταν μαζί ομως προηγουμενως και στο ραδιόφωνο, από το 1989.

Το διαζύγιο ανακονώθηκε από τους ιδιους στην τελευταία σημερινή τους εκπομπή  ως συναινετικό  και ο σταθμός ανακόινωσε το εξής:

«Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής Πρώτη Γραμμή, τον παρουσιαστή Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here