Μέλος του Ρουβίκωνα απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Mέλος του Ρουβίκωνα με ανάρτησή του στο Facebook, απαντά στο χθεσινό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την επίθεση μελών της οργάνωσης στο ΣτΕ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει».

«Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας.Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα.»

Νωρίτερα, ο ίδιος σε ανάρτησή του είχε σχολιάσει την ανακοίνωση των δικαστών του ΣτΕ αμέσως μετά την επίθεση:

«Οι άνθρωποι που νομιμοποιούν με τις αποφάσεις τους τις μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντας τους στην ανέχεια, ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους.. εαυτούς τους, ζητούν την σύλληψη μας…

Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπατάστε κύριοι. Ότι υπηρετεί την πραγματική δικαιοσύνη δεν καταστέλλεται παρά μόνο θεριεύει.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here