Μελισσανίδης: «Θα το ονομάσουμε Δούρου Arena»- Δούρου: «Από διαβούλευση»

Με πλατιά χαμόγελα έφυγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής μετά τη συνάντηση με την Ρένα Δούρου για την «Αγιά Σοφιά». «Το γήπεδο θα το ονομάσουμε Δούρου Arena» είπε χαριτολογώντας ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924», ενώ η Περιφερειάρχης Αττικής είπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ και σε εκείνους που έχουν αναλάβει το έργο, ότι όλα θα περάσουν από διαβούλευση.

«Έγινε μια συνάντηση με την Περιφέρεια και μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Βγάλαμε μια ομάδα εργασίας που θα μιλήσει με την Περιφέρεια. Και θέλω να πω δυο λέξεις. Ότι το γήπεδο θα το ονομάσουμε Δούρου Αρένα. Τίποτε άλλο» δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Από πλευράς “Ένωσης”, παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο μάνατζερ που “τρέχει” το πρότζεκτ της «Αγιά-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος και οι συνεργάτες του στην «Dimand», Παναγιωτίδης και Αναστασόπουλος.

Λίγο νωρίτερα, η Περιφέρεια είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου με αντιπροσωπεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ΑΕΚ, παραβρέθηκαν επίσης: Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θόδωρος Σχινάς και ο εντεταλμένος για ζητήματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους των παραγόντων της ΑΕΚ σχετικά με το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here