Μελισσανίδης: «Ο Σαββίδης είναι φίλος, ανταποδώσαμε τη φιλοξενία»

Παρέα παρακολούθησαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0. Οι δὐο ισχυροί άνδρες των δύο «Δικεφάλων» είδαν το ματς από μπουθ στο ΟΑΚΑ, συνομίλησαν για αρκετή ώρα, έβλεπαν σε μόνιτορ όλες τις επίμαχες φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά τις πολύ καλές μεταξύ τους σχέσεις.

Ο Μελισσανίδης κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ρωτήθηκε για τη συνύπαρξη με τον Ιβάν Σαββίδη και τόνισε πως η ΑΕΚ ανταπέδωσε τη φιλοξενία που υπήρξε στον α´ γύρο στη Τούμπα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. «Ο Σαββίδης είναι φίλος, ανταποδώσαμε τη φιλοξενία» σχολίασε, ενώ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι.

Σαββίδης: «Ο Μπερμπάτοφ θα μείνει στον ΠΑΟΚ»

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στάθηκε στην αποβολή του Μπερμπάτοφ, για τον οποίο υποστήριξε ότι θα παραμείνει στην ομάδα, διαψεύδοντας τις φήμες περί παραχώρησης του Βούλγαρου σέντερ φορ.

«Αυτό που με στενοχώρησε ήταν η αποβολή του Μπερμπάτοφ και το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες. Τα υπόλοιπα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Θέλω ο Μπερμπάτοφ να είναι στον ΠΑΟΚ και θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Όσο για τη φιλοξενία της ΑΕΚ είμαι ικανοποιημένος, ήταν όλα μία χαρά».

Σχετικά με τη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, είπε: «Γιατί να ασχολούμαστε με την ομάδα, αν δεν έχουμε αυτό το στόχο και δεν πιστεύουμε σε αυτό; Προφανώς και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε όλοι το καλύτερο για την ομάδα».

Και στην ερώτηση, αν θα υπάρξουν άμεσα κι άλλες αλλαγές, ο Σαββίδης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν θα γίνουν αλλαγές».

ÌÐÅÑÌÐÁÔÏÖ ÁÅÊ - ÐÁÏÊ BERBATOV AEK - PAOK (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here